• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Gfb için Migem raporları kullanılabilir mi?

Rıfat Yıldırım

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
23 Temmuz 2012
Şehir
Isparta
Firma
ISPARTA UYGULAMALI BİLİMLER ÜNİVERSİTESİ
İyi günler. Bir sorum olacak bir maden sahasının GFB başvurusunda kapasite raporu yerine MİGEM RAPORLARI KULLANILABİLİR mi?
 
Kapasite bilgilerini içeriyorsa elbette geçerli olur, sonuçta yönetmelik kapasite raporu veya resmi kurumlardan kapasite raporu yerine geçebilecek belge istemekte, benimde size bir sorum olacak :) Migem Raporunun çıkarılabilmesi için neler yapılmalı ve raporun maliyeti ne olmakta bilgi verirseniz sevinirim.:)
 
Teşekkür ederim öncelikle. ama ilk yüklemede raporları önceden yüklemiştik sisteme ama reddedildi. Daha doğrusu 1 i kabul edildi diğer 4ü reddedildi. Raporların alımı konusunda bir fikrim yok üzgünüm. Ben danışmanlık firmasında çalışıyorum. Bize tesisler aldıkları MİGEM raporlarını yolluyorlar. Biz sadece izin-lisans işleriyle ilgileniyoruz.
 
@Kübra Arslan
Günaydın Kübra Hanım. Maden İşleri Genel Müdürlüğü (MİGEM) tarafından verilen raporlar.
 
@rft1319

Günaydın Rıfat bey,
Kasettiğim; MİGEM raporları dediğiniz, satış yada faaliyet bilgi formları mıdır? Mahallinde Tetkik Raporları mıdır?
 
Migem raporları geçer. Ancak en büyük sıkıntı Migeme veriler miktarla Çed deki miktar uyuşmaz. Direk Firmayı ihbar etmiş olursunuz. Kısaca işi sağlam yapan firma yok
 
@İsmet Arslan
peki İsmet Bey biz ilk başvumuzu migem raporlarıyla yapmıştık. ancak yukarıda da bahsettiğim gibi 1 tanesi kabul edildi, 4 tanesi reddedildi. bu sorunu nasıl çözebiliriz.
 
@rft1319


Fakat Rıfat Bey, bu faaliyet bilgi formlarını işletmeci Migeme sunduğu için, siz bunu Migemden onaylı olarak almak istediğinizde vermiyor diye biliyorum. Bu durumda faaliyet bilgi formları Migem tarafından onaylanmadığı için resmi kurumdan alınmış bir belge olmuyor diye düşünüyorum.


@rft1319

Bulunduğunuz ilin Ticaret ve Sanayi Odasın'a bağlı çalışan eksperine müraccat etmeniz gerekiyor, süre olarak ne kadar sürer bilmiyorum ekspertizin yoğunluğuna bağlı olarak değişir.
 
Üst