• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Gıda Geri Dönüşüm

Firma adresi
Arnavutköy, İstanbul, Türkiye
Firma telefonu
05324130402
Mail adresi
info@gidageridonusum.com
Web Adresi
http://www.gidageridonusum.com/
Faaliyet bölgesi
  1. Tüm Türkiye
Faaliyet Alanları
-Gıda Geri Dönüşüm
-Tekstil Geri Dönüşüm
HAKKIMIZDA
2018 yılında Çevre Danışmanlık ile faaliyetine başlayan Biyom Çevre Mühendislik Ltd. 2020 yılında Gıda Geri Dönüşümü sektörüne geçiş yaptı. Sektördeki gelişmenin etkisi ile uzun vadeli stratejik büyüme hedeflerini gerçekleştirmek adına Lisans kapsamını ve Faaliyet alanlarını artırmayı hedeflemektedir.

Gıda Geri Dönüşüm Ltd. İstanbul’da kurulu, konusunda uzman kadrosuyla atık üreticilerine “Atık Yönetimi Hizmeti” sunmaktadır. Onlarca atık kodu ile tesisine atık kabul edebilen Gıda Geri Dönüşüm, Tehlikesiz türden birçok atığın toplanması, ayrıştırılması, işlenmesi ve geri kazanımına yönelik faaliyetlerini; Çevre Kanununa istinaden yayımlanan ilgili yönetmelikler, genelgeler, tebliğler ve her türden yasal düzenlemelere uygun olarak yönetmektedir.


NE YAPIYORUZ?

Genellikle gıda fabrikalarından, restoranlardan çıkan atıklar hammadde olarak kullanılmaktadır. Örneğin; ekmek, çikolata, gofret, nişasta, hazır sandviç, kuruyemiş atıkları gibi birçok gıda atığı organik yem üretiminin hammaddesini oluşturmaktadır.
Görünümdeki herhangi bir düzensizlik, ambalajlama sırasındaki hatalar, üretim sırasındaki hatalar, satılamaz ürünlere veya yarı mamul ürünlere neden olabilir. Bu ürünlerin depolanması ve nakliyesinin ayarlanması üreticilere zaman kaybı, para ve alan maliyetidir. Biz bu konuda “Atık Yönetimi” çözümünü sunuyoruz.
Atıklar, plastikten kâğıda, kartonlardan metal kutulara kadar değişen ambalajlarda gelir. Atıklar ambalajlarından personelimiz tarafından elle ayırılır. Son olarak; ekmek, hamur, bisküvi, hamur işi, tost, kurabiye, tatlı, çikolata, marmelat, kek, atıştırmalık ve yarı mamul gıdaları yüksek kaliteli hayvan yemi olarak işliyoruz.

1. Gıda maddelerinin hayvan yemi olarak sürdürülebilir şekilde kullanılıp kullanılamayacağını değerlendirmeye alıyoruz.
2. Hamurun yem için kullanılmasına ilişkin ilk değerlendirme, çok ıslak ve yapışkan olduğundan ve kuru malzemeye dönüştürülmesi gerektiğinden reddedilir/kuru malzemeye dönüştürülmesi çalışmaları araştırılır.
3. Uzman Çevre Mühendisimiz tarafından alınan numuneler değerlendirildikten sonra, atık üreticisi ile sözleşme yapılıp tüm yasal prosedürler uygulanarak sevkiyatı gerçekleştirilir.
4. Tesisimize gelen atıklar, ambalajlı ise ambalajlarından ayrılıp geri kazanım prosesine hazırlıyoruz. Ardından prosese kabul işlemi yapılmaktadır.
5. Son olarak; ekmek, hamur, bisküvi, hamur işi, tost, kurabiye, tatlı, çikolata, marmelat, kek, atıştırmalık ve yarı mamul gıdaları yüksek kaliteli hayvan yemi olarak işliyoruz.

HANGİ ATIKLARI İŞLİYORUZ?
-02 03 04: Tüketime ya da işlenmeye uygun olmayan maddeler
-02 04 02: Standart dışı kalsiyum karbonat
-02 06 01: Tüketime ya da işlenmeye uygun olmayan maddeler
-02 06 02: Koruyucu katkı maddelerinden kaynaklanan atıklar

Gıda üretici firmaları bize yönlendirebilirsiniz.

Daha fazla bilgilendirme için bizi
arayabilir ya da
Gizlenen içeriği görüntülemek için Giriş Yap yada Kayıt Ol .
web sitemizi ziyaret edebilirsiniz.
Gizlenen içeriği görüntülemek için Giriş Yap yada Kayıt Ol .

İyi Çalışmalar.

İLETİŞİM:
Mehmet Emin Ergül
Çevre Mühendisi

info@biyomcevre.com
m.ergul@biyomcevre.com
0850 885 5 402
0532 413 0 402
 

Ekli dosyalar

  • Gıda Geri Dönüşüm-Biyom Çevre-Tr-En.pdf
    1.9 MB · Görüntüleme: 37
Teşekkür ederim Cem, desteğini bekliyorum :)
 
Üst