• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Gsm ruhsatı için sorumlu müdürlük.

Müjdat Öner

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
15 Kasım 2010
herkese iyi çalışmalar.geri dönüşüm tesisine gsm ruhsatı alınmasında sorumlu müdürlük sözleşmesi istenmekte.bu konuda bilgisi olan arkadaşlar bilgi paylaşımı yapabilirmi?

benim araştırdığım kadarıyla kimya mühendisleri ile ilgili bi durum söz konusu ama kafam çok karıştı yaws.:eek:
 
Cevap: gsm ruhsatı için sorumlu müdürlük.

Tesisde patron durmadığı zmanlarda bulunacak ve sorumlu olacak bir kişiyi ifade eder ve kim olduğunun önemi yoktur. Sadece Mesul Müdürlük Sözleşmesi imzalanıp belediyeye verilmesi ruhsatlandırma aşamasında gerekmektedir. Kısaca idari olarak soumlu kimse anlamına elmektedir. İlgili Beleiye Ruhsat Müdürlüğünden Öğrenebilirsin bir telefonla:)
Tüzel kisilerin Mesul Mudur bulundurma zorunlulugu vardir.Gercek kisiler de Mesul Mudur bulundurabilir.
 
Cevap: gsm ruhsatı için sorumlu müdürlük.

MESUL MÜDÜR İÇİN İSTENEN BELGELER

(Umuma Açık Yerler İçin)

1- Belediye Başkanlığına Karşılıklı dilekçe

2- Mesul Müdür Sözleşmesi (Noterden)

3- İkametgah İlmühaberi

4- Vukuatlı Nüfus Kayıt Örneği (Nüfus Müdürlüğünden)

5- Bulaşıcı Hastalığı Olmadığına Dair Sağlık Raporu ( Sağlık Müdürlüğünden)

6- Nüfus cüzdanı fotokopisi

7- Üç Adet Renkli Fotoğraf (Son Altı Ayda Çekilmiş Olacak)

8- Sabıka Kaydı Sureti
Gizlenen içeriği görüntülemek için Giriş Yap yada Kayıt Ol .
 
Cevap: gsm ruhsatı için sorumlu müdürlük.

tşkler yasin bey.:in: belediyeye soracaktım evet iş oraya gelmedi ve burdan çok daha net bilgiler elde edilio fikrindeyim sizlerin sayesinde.;)
 
Cevap: gsm ruhsatı için sorumlu müdürlük.

Belediye veya diğer kamu kurumları ile iletişimde olun, bu sizlerin lehinedirbende bir arkadaşımı aradım ruhsat la ilgili çalışıyoo bi kurumda ona soracaktım yerinde yok muş ulaşamadım sıkıntı olursa telini veririm ara sorasınız.
sevgi ve saygılarıma
 
Cevap: gsm ruhsatı için sorumlu müdürlük.

tekrar tşkler..çözdüm olayı tmmdır.mühendis olması şartı istiyolar, faaliyet alanına yakın bi branş olması daha uygun ve oda sicil kaydını da isteyebilirlermiş.
 
Cevap: gsm ruhsatı için sorumlu müdürlük.

yönetmelik vs sormadım bi dünya var zaten.:eek: içom dan başladık bi tapu kadastro kalmıştı gitediğimiz oraya da işimiz düştü..:islik:
 
Cevap: gsm ruhsatı için sorumlu müdürlük.

:) Bazen beldiyeler de eksik ve yanlış uygulama yapıyolar hatta genelde yuanlış diye bilirim, nerden biliyorum 4 belediyede 5 yıla yakın çalıştım, orada işler usta çırak ilişkileri ile gider sıon birkaç yıldır yeni mühendis ve mermurların atanması ile işler birazdaha yoluna girdi ama bu seferde tebrübe yok. Bu nedenle belediye yada kamu kurumu bişi isterse sizden mutlaka yasal dayanağını sorun.
Sevgi ve SAYGILARIMLA.
 
Cevap: gsm ruhsatı için sorumlu müdürlük.

yasin bey mesul müdürle sorumlu müdür olayı farklı anladığım kadarıyla.araştırırken farkettim.İşyeri Açma ve Çalışma Ruhsatlarına ilişkin Yönetmelik te :eek:
Sorumlu müdür tayini
Madde 25- Birinci sınıf gayrisıhhî müesseselerde, işletmenin faaliyet alanında mesleki yeterliliğe sahip bir sorumlu müdür çalıştırılması zorunludur.
Mes’ul müdür
Madde 35- Umuma açık istirahat ve eğlence yerinin sahibinin tüzel kişi olması durumunda, işyerini idare etmek üzere bir mes’ul müdür görevlendirilir. Gerçek kişiler de işyerine mes’ul müdür görevlendirebilir. Görevlendirilen mes’ul müdür yetkili idareye bildirilir.
 
Cevap: gsm ruhsatı için sorumlu müdürlük.

oke aynen öyle kaçırmışım ben alt kademede belediyesinde çalıştığım için daha önce GSM vermezdik dediğimgibi arkadaşada ulaşamadım sormak için ama olay çözüme kayuştuğuna göre sıkıntı yok.
Bu şekilde örnek paylaşımlarla formumuzun daha iyi yerlere gideceğinden hiç şüphen yok.,
Teşekkürler. aydınlatıcı paylaşımınız için
 
Üst