• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

gsm ruhsatı

kadirimac

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
13 Haziran 2011
arkadaşlar bir krom madeni ile ilgili gsm ruhsatı almamız sözkonusu,bununla ilgili gerekli evrak listesi konusunda yardımcı olabilirseniz cok sevinicem.şimdiden teşekkür ederim.
 
Cevap: gsm ruhsatı

Öncelikle Krom tesisinin mücavir sınırlar içerisinde mi? Kapasite ve kapsamı kaçıncı sınıf GSM, bu bilgiler doğrultusunda, B.Ş. B elediyesi, İlkkademi Belediyesi Yada il özel, idaresinden Ruhsat almanız gerekecek. akabinde İşyeri Açma ve Çalışma Ruhsatlarına İlişkin Yönetmelik kapsamında değerlendirilir.
 
Üst