• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Güncel endüstriyel atık yönetim planı formatı

Evrem Yeşil

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
22 Mayıs 2013
Şehir
Adana
Firma
AMBALAJ
Merhabalar,
Gizlenen içeriği görüntülemek için Giriş Yap yada Kayıt Ol .

bakanlığımızın bu sayfasındaki formatı indiremiyorum. Güncel format olan gönderebılır mı? Teşekkür ederim şimdiden
 

Ekli dosyalar

  • ek_endustr-yel_ayp_format--2_-20180201134938.docx
    24.8 KB · Görüntüleme: 389
Önceki cevapları görüntüle…
Merhaba, benim konuyla alakasız bir sorum olacak ama yeni konu nerden, nasıl açılıyor bulamadığım için buradan yazıyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Ambalaj atığı toplama ayırma tesisi
ambalaj atığı geri kazanım tesisi
toplama ayırma belgesi (metal ve plastik atıklar için) almak i.için hangi yönetmeliklere bakmalıyım?
Tesislerin sağlaması gereken fiziki koşullar kısmında toplama ayırma belgesiyle alakalı bir yazı göremedim. Bunu nereden bulabilirim?

şimdiden çok teşekkür ederim
 
Merhaba,öncelikle çok teşekkür ederim bilgiler için.
Ambalaj atığı geri kazanım için fiziki şart listesi var mı? attıklarınızdan göremedim.
Bir de tehlikesiz atık toplama ayırma belgesi için fiziki şartları "toplama ayırma lisansı" yazan listeden mi bakacağım?
 
Hande DemirMerhaba, ambalaj kavramı kısıtlandırılarak genel anlamda olması gereken tehlikeli tehlikesiz kavramı adı altında değerlendiriliyor artık. ambalaj atığı geri kazanım için tehlikesiz atık geri kazanım veya tehlikesiz atık ön işlem tesisleri fiziksel şartlarından ilerlemeniz gerekiyor. Diğer sorunuz için de tehlikesiz toplama ayırma belgesi, toplama ayırma tesisi kriterleri ile değerlendiriliyor.
 
tehlikesiz atık toplama ayırma belgesi, ön işlem olarak mı geçiyor artık
 
Hande DemirMerhaba,

Eğer tesis ATIK ÖN İŞLEM VE GERİ KAZANIM TESİSLERİNİN GENEL ESASLARINA İLİŞKİN YÖNETMELİĞİ Ek-1'inde yer alan Toplama Ayırma Tesislerine Kabul Edilecek Atık Kodlarından herhangi birini veya hepsini tesisine kabul edecekse Tehlikesiz Atık Toplama Ayırma Lisansı, ilgili yönetmeliğin ekinde belirtilmeyen diğer tehlikesiz atıkları alıp lisanslı geri kazanım firmalarına atık olarak çıkış yapacak ise Tehlikesiz Atık Ön İşlem Lisansını alması gerekiyor.

TAT Lisansı ile Tehlikesiz Ön İşlem Lisansı arasındaki en temel farkın bu olduğu Bakanlık ile telefon görüşmesinde tarafımıza iletilmişti.
 
Merhaba ,paket tipi evsel atık su arıtmamız var. Bunun için EAYP de 190805 koduna ait bilgiye yer verilmesi gerekiyor mu?
 
Önceki cevapları görüntüle…
serhat.gülen93EAYP üst yazı ile il müdürlüğüne elden teslim ediliyor. EAYP'nizi 2 nüsha hazırlayıp sunun il müdürlüğü 2. nüshayı kaşe-imza yapıp onay üst yazısı ile geri veriyor. Dosyanızda bulunur.

Tabi sunacağınız il müdürlüğünün EAYP incelemesi farklı olabilir, telefonla görüşüp bilgi almanızı da tavsiye ederim.
 
Merhaba, geçtiğimiz hafta EAYP denetimi geçirdik. Önceden onaylı EAYP yazısı hardcopy olarak firmamıza iletiliyordu ancak gelen memurlar onaylı dokümanı sistemden indireceğimi söylediler. Hangi sistemden indiriliyor bilgisi olan var mı?
 
Önceki cevapları görüntüle…
Üst