• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Güncel yönetmelikler?

  • Konuyu başlatan Ahmet Başaran
  • Başlangıç tarihi
A

Ahmet Başaran

arkadaşlar mrb ben yeni mezun meslektaşınızım ve yardıma ihtiyacım var işe girmek için yönetmeliklere çalışayım dedim fakat baya bir değişiklik var tüm değişiklikleri kapsayan son hallerini nerden bulabilirim bakanlığın sayfasına baktım fakat tüm değişiklikler işlenmemiş sanırım. yardımlarınızı bekliyorum...
 
forum içerisinde son değişiklerin işlendiği yönetmelikleri bulabilirsin
 
Resmi gazeteden takip edebilirsin, veya ücretli sitelere kayıt olabilirsin (Lebib Yalkın, ISG gibi)... Konu başlığını açıklayıcı yazarsan ve öncesinde forumda biraz araştırırsanız iyi olur, bu soru daha önce de konuşulmuştu... Tabi konu başlığı açıkça yazılmadığında aramak da zorlaşıyor :)
 
sayfaya baktım daha önce ama anlamadım sanki parça parça gibi geldi bana herşey.ben şu an bilmadiğim için tüm değişikliklerin yazıldığı hepsi birarada olan yönetmeliği istiyorum o yüzden kafam karıştı baya.e mevzuata baktım acaba ordaki tüm yönetmelikler güncel mi yada
Gizlenen içeriği görüntülemek için Giriş Yap yada Kayıt Ol .
bu sayfadakiler.
 
@ahmet başaran

Verdiğiniz linkte son güncelleme tarihi Mart 2011 gözüküyor, tüm yönetmeliklerin güncel hali yoktur..

tüm değişikliklerin yer aldığı yönetmelik derken neyi kastediyorsunuz?

resmi gazete en garanti adrestir, ordan takip edin bana kalırsa...
 
tüm değişikliklerin yer aldığı derken mesela 2 gün önce atık yağların kontrolü yönetmeliği 25. maddesi değişmiş olsun ben bugün ilk kez bakan biri olarak o değişikliğinde işlendiği tüm yönetmeliği istiyorum öyle birşey mümkün değil mi?
 
Yönetmeliklerde değişiklik olduğunda revizyonlu (değişiklik yapılmış) olarak resmi gazetede yayınlanır. Resmi gazete yayın tarihinden hangisinin güncel olduğu anlaşılır. çok çabuk kolayca değişmiyor zaten takip ederseniz kaçırmazsınız... Ayrıca Çevre Mühendisleri Odasının mail grubuna üye iseniz oradan da mevzuat değişiklikleri geliyor...

Yani takip etmek için yol çok :)
 
Arkadaşlar Merhaba,
ISO 14001 Çerçevesinde Yönetmelik uyum Takip Listesinin güncelleştirmesini yapıyorum. Bazı yönetmeliklerde değişiklik olduğunu gördüm. Çevre ve Şehircilik Bakanlığının sitesinde değişiklik yapılan bazı yönetmelikleri göremedim. Bir kaç yerden baktım ama güncel yayın tarihlerinden emin olamadım. Resmi Gazeteden değişiklik olup olmadığını nasıl öğrenebilirim? Şimdiden teşekkür ederim.
 
Merhaba hortlatıyorum konuyu ama kusura bakmayın,

Lebib Yalkın haricinde güncel mevzuatları takip edebileceğim (İSG-ÇEVRE-ENERJİ-YOL GÜVENLİK) kapsamlı bir site var mı bildiğiniz ?
Araştırdığım kadarıyla hep hukuk mevzuat siteleri mevcut.
 
Üst