• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Günün parçası vol.2

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yok sadece amacınızın ne olduğunu anlamak güç.
Paylaştığınız şarkıda herhangi bir sorun olduğunu düşünmüyorum ki yokta.
Ancak bu inadınızın sebebini anlamak zor.
Yapma işte yani dimi :)
 
@Ferhat Elçi Kıymetli dostum burada parti anlayışı yok çünkü siyaset yapılması kurallara uygun değil.
Bir sürü mecra var bu mesajlarını iletebileceği. Ama işte insanoğlu yasak olan cazip geliyor.
 
@Fatih Koçak ne aradığını nerde arayacığını bilse belki onda da komik gelecek sorun da bu okumuş mühendislerin bunu yapması bini sinir etmiyor değil ... toplum bilinci yok gelmiş mühendislik sayfasında yazdıklarına bak ... ilk defa karşılaştım bu arkadaşla ..
 
@Ferhat Elçi yok sorun tehdit edilmek , eğer sizin yöneticiniz bana ilk başta adam gibi hocam böyle böyle bir durum söz konusu diyip açıklasaydı eyvallah der çekilirdim ama yok atarım yok ceza puanı verdim falan. @Olgaç Sürmelihindi yazdı mesela biraz önce tertemiz konuştuk bir sorun yok diğer arkadaşın üslubunda sorun var . Beğenmiyorsan basarsın engeli geçersin, boş yapmaya gerek yok

Diğer arkadaş ta @Melih Coşar
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst