• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

halı yıkama fabrikaları

omerokumus

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
1 Ağustos 2010
mrb arkadaslar gecen su kirliliği kont. yönt. izin alınması gerekli olan işletmeler arasında gördüm buna dayanarakdan desarj izni almak gerekli oldugundan cevre danısmanlık hizmeti almak zorundamıdır. zorunluluk varsa kapasiteye baglımı dır ?
 


Halı yıkama fabrikaları genellikle şehir içerisinde olduğundan (belediye mücavir sınırları içerisi) kanalisayona verildiği için Deşarj Kalite Kontrol Ruhsatı alınması gerekli bu kapsamda Çevre Görevlisine ihtiyaç yok, fakat biğer türlü arıtma tesisi var ve deşarj yapıyor ise Çevre Görevlisine ve Çevre İznine başvurmasına gerek var.
 
Üst