• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Hastane için örnek ISO 14001 çalışması

elitok

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
3 Mart 2010
Merhaba arkadaşlar,

Bir hastane için ISO 14001 çalışmasına ihtiyacım var. Örnek gönderebilecek arkadaşlar yardım edebilir mi acaba?
Teşekkür ederim.
 
Zuhal Hanım, bahsettiğiniz ISO 14001 çalışması tek dokümanlık bir çalışma değildir. Neler istediğinizi ve ne için istediğinizi açıkça belirtebilirseniz yardımcı olmaya çalışırım. Bu tür çalışmalarda direkt doküman yardımı yapılması kolay olmayabilir ama yol gösterme açısından yardımım olur.
 
Göksel Bey bitirme ödevi için ISO 14001 in herhangi bir hastaneye veya herhangi bir endüstriye uygulanmış haline ihtiyacım var.teşekkürler
 
Üst