• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Hastanede çevre görevlisi

fatmaozgun78

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
15 Mayıs 2011
Özel bir hastanede Çevre görevlisi olarak çalışmaya başlamak üzereyim fakat elimde örnek bir uygulama yok acil yardımlarınızı bekliyorum.
 
merhaba ben de hastanede çevre görevlisi olarak yeni başladım tehlikeli atıkları toplatmaya başladım ilk iş ama elinizde döküman varsa örnek paylaşabilirmisiniz?iç tetkikler falan?
 
Merhaba Göksel Bey, benim de bir sorum olacaktı. hastanede iş güvenliği uzmanı olarak çalışmaktayım. Çevre görevlisi işlemlerini de benim takip etmem isteniyor. İl müdürlüğü ile görüştüm, biz hastanelere muafiyet yazdık dediler. Ama benim takıldığımn okta şu: İzin lisans konusundan muaf olabilir ama çevre gröevlisi çalıştırmak zorunda. Bu durumda çevre gröevlisi çevfe bilgi sisteminden kayıt yapacak mı firmaya yoksa bir iç görevlendirme yazısı ile iş çözülebilir mi? Bu konuda bir bilginiz var mıdır, siz uygulamayı nasıl yapıyorsunuz?
 
envanter calısması yaptım bende hastanelerde bir sayfasını ekliyim ;)

Bende hastanede çalışıyorum.
İstanbul
kağıthane devlet hastanesi
Özel gelişim hastanesi
Uzman diyaliz
Lüleburgaz
derman diyaliz
Kırşehir
Kaman devlet hastanesi
Mucur devlet hastanesi
Ahi evran üni hastanesi
Nevşehir
Kozaklı fizik tedavi
Nevşehir devlet hastanesi
Ürgüp devlet hastanesi.. vay başıma gelenler oy oy :/
 

Ekli dosyalar

  • SAYFA 1.xlsx
    64.2 KB · Görüntüleme: 146
Ben İSKİ bağlantı izni noktasında kaldığım için henüz geri kalanına erişemedim. Ancak Emisyon için görüş yazısı gönderip, onların denetime gelmesini bekliyorsunuz, sonrasında onlar emisyon kapsamı dışındadır gibi bir yazı vereceklerdir sanırım, bu yazı ve İSKİ bağlantı izni sisteme girilir.
 
Gökhan bey bende 3tane hastanenin danışmanlığına başladım hastanelerle ilgili pek bilgim yok hastaneler emüsyon izninden muaf demişsiniz bunu biraz daha açabilirmisiniz hastanelerim de 2şer tane baca gazı var .
 
İSKİ hastanelere kanal bağlantı izni vermek istemiyor pek. Dilekçe yazdım ama bi geri dönüş olmadı.

Hadiye Hanım, baca mutlaka vardır ama ısıl güç önemlidir burada. Sınır değer kaçtı hatırlamıyorum ama bir kontrol ediyim, yazarım burada.
 
zaten il çevre hastaneleri muafiyet kapsamından cıkarmak için 500 yataga cıkarmayı planlıyor. yani 3mw olsada git basvur alırsın muafiyeti..
 
@Bilal Efe Aydın

Muafiyeti çıkartacak olsalardı ÇED Yönetmeliğinde kapsam dışında tutmaya devam ederlerdi diye düşünüyorum.
 
herkese iyi akşamlar. göksel bey ben daha öğrenciyim açıkcası ilk defa duydum hastanelerde çalışıldığını nasıl hastanelere girebiliriz biraz bilgi verme imkanınız olur mu ?
 
Üst