• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

hastaneler-il sağlık ilişkisi

ismail tevetoğlu

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
12 Mayıs 2011
merhaba arkadaşlar ben bir danışmanlık firmasında çalışmaktayım.Fabrikaların yanından hastanelerede hizmet vermekteyiz bir kaç devlet hastanesi ile bayramdan önce görüşmüş sözleşme aşamasına kadar gelmiştik bayram dönüşünde hastanelerle yapılan görüşmelerde çevre işlerine il sağlık müdürlüğünün bakılacağı söyledin. Bunun üstüne İl sağlıkla görüşme yaptım dışardan danışmanlı gibi bir hizmet alamıcaklarını ve kendi bünyelerinde bunu oluşturacaklarını çünkü kamu kuruluşu olduklarını söylediler. bu konu hakkında bilgisi olan varmı?
 
Cevap: hastaneler-il sağlık ilişkisi

biraz karışık bu yönetmelik sanki hastaneleri keyfine kalmış gibi anladım kimi maddede zorunluluk var gibi çözemedim açıkcası:D
 
Üst