• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

hastanelerde çevre görevlisi

selcen

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
26 Ağustos 2011
merhaba ben bir devlet hastanesinde çevre mühendisi olarak göreve başladım. çevre görevlisi belgemde var. fakat nerden ve nasıl başlayacağımı bilemiyorum. çevre hizmet birimi oluşturmam gerekiyor mu. nerden ve nasıl bilgi alabilirim.
 
Cevap: hastanelerde çevre görevlisi

Öncelikle hastanenizdeki mevcut uygulamayı öğrenin, eğer o uygulama düzgün yürüyorsa çevre hizmet birimi kurmanıza gerek kalmaz, siz mevcut sistemi iyileştirmeye odaklanın. Sitede arama kısmına "hastane" yazarsanız bundan önceki yazışmaları görebilir, faydalanacağınız birçok bilgi bulabilirsiniz. Sonrasında soracağınız spesifik sorular olursa da buradan yazıp yardıma ulaşabilirsiniz :)
 
Cevap: hastanelerde çevre görevlisi

ben bi yol haritası çıkarmıştım gerek burda yazan arkadaşların fikirlerinden yola çıkarak gerekse başka yerlerden bulduğum bilgiler ışığında sisteme yüklememiş olabilirim şimdi yüklüyorum işinize yarayacağını düşünüyorum.
 
Cevap: hastanelerde çevre görevlisi

Ayrıca Çevre Mühendisi olarak Devlet Hastanesinde nasıl göreve başladığınız anlayamadım?
danışmanlık hizmeti verebilmeniz için o devlet hastanesinde kadrolu olarak çalışmanız gerekli, yada danışmanlık firmasında. bu konuda bir yanlışlık var gibi geliyo bana?
 
Cevap: hastanelerde çevre görevlisi

ben sağlık müdürlüğüne bağlı çalışıyordum. hastanelerde zorunluluk getirilince başvurarak resmi yollardan geçiş yaptım.
 
hastanelere çevre mühendisi zorunluğu varsa neden bizlerin ataması olmadı. danışmanlık hizmeti yeterli oluyordu sanırım bu da saçmalık her hastanenin kadrosunda bir çevre mühendisi olmalı diye düşünüyorum.
 
Üst