• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Havalandırma ve Emisyona dair bir kaç soru

Merve Çömlekçi

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
20 Ocak 2015
Firma
bemka
Arkadaşlar benim anlamadığım şeyler oluyor emisyonda sizlere sorabilir miyim tek tek? çok komik sorular olacağının farkındayım kusura bakmayın.
1. Üretimdeki makinelerin havalandırma bacası var diyelim. bu, o fabrikada yakıt kullanıldığı anlamına mı geliyor. Yani havalandırma bacasından su buharı mı çıkar?? Galiba ben havalandırma bacası ne demek onu bilmiyorum :(
2. Yakıt emisyonu olan bir fabrika var ama miktar düşük olduğu için çevre izni kapsam dışında kalıyor. Bu durumda o bacaya emisyon ölçümü yapılır m yapılmaz mı? Diğer makinelerin havalandırma bacalarına da yapılır mı? Toz bacalarına yapılır mı?
3. Su buharı bir emisyon kaynağı mıdır?
Bu basit soruları neden bilmiyorum yönetmeliğe mi hakim değilim yoksa üretimdeki makinelerin çalışma prensibine mi bilmiyorum. Hangi noktalara çalışmamı önerirsiniz öğrenmek adına
 
Son düzenleme:
Üst