• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

hegzan tankı yasal gereklilikleri

sefikisler

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
12 Nisan 2011
Firma
Özka Lastik ve Kauçuk A.Ş.
arkadaslar merhaba

fabrikamız sınırları içerisinde hegzan takı bulunmakta yalnız hegzan tankının yerini değiştirmek istiyoruz. şu an için bakım grubunun bize gösterdiği alan fabrika yağ tankının yanındadır. yağ tankının yanına hegzan tankı koymamızın bir sakıncası varmıdır? birde illa bu alanı kullanmamız gerekirse yağ tankı ile hegzan tankı arasında olması gereken yasal uzaklıklarıda paylaşabilirmisiniz?
 
Cevap: hegzan tankı yasal gereklilikleri

hegzan ve yağların msds' ini incelerseniz orada depolama şartları, hangi tip kimyasallarla tepkime verdiği, yangın riskleri hepsi yazar.
 
Cevap: hegzan tankı yasal gereklilikleri

verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim. ben yasal gerekliliklerle ilgili olarak sorumu yineliyim o zaman
 
Cevap: hegzan tankı yasal gereklilikleri

mesafe konusunda yasal bir gerekliliği var mı açıkçası bilmiyorum bişey diyemeyeceğim Şefik bey. ama bana sorarsanız bu iş bakım grubunun işi değil. öncelikle sizin sorumluluğunuzda olduğu için kararı sizin vermeniz doğru olacaktır.

bir de sormayı unuttum size tankın yerini değiştirmek istemenizdeki düşüncenizi öğrenebilir miyim? neden yerini değiştiriyorsunuz?
 
Cevap: hegzan tankı yasal gereklilikleri

biraz gec oldu ama özür dilerim.
hegzan tankının yerinin değiştirilmesi geçicidir. fabrika içerisinde şantiyemiz olduğundan ötürü geçici yer olarak yönetim kurulu kararıyla taşınması düşünülmekte saha içerisinde en uygun alan yağ tankının bulunduğu alan olduğundan ötürü bu karar alınmıştır.
bu soruyu da iş güvenliği mühendisimiz adına soruyorum bilginize sorumluluk bende değil :D
 
Üst