• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Hergün bir resim paylaş vol.2

23055

Geleceğin mühendisi olmanın şu anki trendi Revit !!!

İngiltere, BIM kullanmayan, BIM sistemi ile tasarım, projelendirme ve teslim yapmayan özel şirketlere kamu işi vermiyor. Bu karar yakın zamanda diğer ülkeleri de kapsayacaktır. Hal böyleyken, çevre sektöründe çalıştığım 2 yıl içerisinde binlerce çevre mühendisi cv'si inceledim, 250'den fazla çevre mühendisi ile mülakat yaptım (yapmışım:)). Bu terimleri duyan aday azınlıkta. Hiçbir ücretli kursa gitmeden autocad öğrenebileceğimiz birçok platform var iken, TR olarak günde 3 saatimizi gelişime değil, sosyal medyaya ayırıyoruz (istatistikler diyor).

Autocad dersi almamak veya ders saatinin azlığı gibi mazeretler şu andan itibaren geçersiz. Devir, değişim ve değişime uyum sağlama üzerine yetkinliklerin sergilendiği bir devir.
 
Üst