• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Hidrolojik etüt raporu

Ceyda Kazancioglu Kaynar

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
5 Mayıs 2011
Şehir
Amasya
Firma
Amasya Belediyesi
Arkadaşlar Hidrolojik etüt raporlarını hangi meslek grupları hazırlayabilir, bilgisi olan var mı acaba? Raporun nasıl hazırlandığına dair bilgim var lakin hangi meslek grupları hazırlayabiliyor?
 
Sadece jeoloji mühendisi mi yoksa çevre mühendisi ile birlikte mi?
Problem şu ki bir Hidrolojik etüt raporu hazırlanmalı. 1 jeoloji mühendisi ve 1 çevre mühendisimiz var. ama altına kim imza atacak ve nasıl geçerli olur bu konu tartışma konusu oldu. bundan dolayı soruyorum. daha detaylı bilgi verebilirseniz sevinirim
 
Hidrolojik rapor adı altında jeoloji müh. imzalaması gerekir ama rapor içerisinde çevre mühendisliğine ait bilgiler var çevre müh.nde imzalaması gerekir.Raporun içeriğine bağlı diyebilirim.Rapor ne amaçla hazırlandı.
 
Üst