• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

HİGG FEM e göre Çevre Yönetim Sistemi

Müşerref Özbakır Turan

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
22 Mayıs 2017
Şehir
Bolu
Firma
Bilgin Çevre Danışmanlık
HİGG FEM e göre Çevre Yönetim Sistemi oluşturmamı istiyorlar yani çevre el kitabı yapmam talep ediliyor ama daha önce böyle birşey yapmadığım için elimde bir örnek bulunmamaktadır. Yardım edebilecek var mı acaba ?
 
Arkadaşlar Merhaba,
Danışmanlık hizmeti verdiğimiz bir tekstil firmasına Higg Fem denetimi kapsamında bizden istenen bir çok döküman mevcut higg fem denetimi geçiren elinde bu dökümanlar olan var mı acaba?
dökümanlar arasında hedefler ile ilgili değerlendirme, atık miktarları ile ilgili hedef belirleme gibi dökümanlar mevcut örnek olması açısından paylaşma durumu olan olurmu acaba
 
Önceki cevapları görüntüle…
Müşerref ÖzbakırMüşerref hanım çok teşekkür ederim ilginiz için. evet danışmanları olarak istedikleri epey fazla. verileri firmadan almam çok zor oluyor. müşteri denetçisi verileri beklemeyin gelin tek tek kendiniz tespit edin dedi :D en çok enerji tüketimin olduğu makine ekipmanı bile benim tespit etmem gerektiğini söyledi. ben tam zamanlı çalışan olmadığımı verilerin gelmesi durumunda yapabileceğimi ilettim. 14001 ÇYS kapsamında dokümanlar hazırlıyorum ancak Higg Fem' in doküman dili çok farklı geliyor.
* Çevre Yönetim stratejisi ve2021 Çevre yönetim stratejisi senelik değerlendirme toplantısı
bu iki dökümanı bilmiyorum mesela bu konuda yardımcı olabilir misiniz?
 
Gülşah AlbayrakBu evraklarda belirlediğiniz tüketim miktarlarını referans alarak hedef belirlemeniz gerekiyor. Ama bu hedeflerin firmanın yatırımları ile örtüşmesi gerekiyor. Yani uçuk şeyler olmaması gerekiyor ve sayısal veriler içermesi gerekiyor. Bu evraklara örnek atamıyorum ne yazıkki şirket gizliliği nedeni ile. Bu arada sizden YGG yi istemişler bu baya baya sizi aşıyor :D bence yapmayın. çevre yönetim stratejisini hazırlayabilirsiniz sadece bunuda firma ile eş zamanlı yapmanız gerekli
 
Üst