• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

hurda atıkları

Meltem Mermeroluk

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
22 Ocak 2011
Firma
MKEK
çevre danışmanlığını yaptığımız hazır beton tesisinde bulunan hurda atıklar için ne gibi bir işlem yapmamız gerekiyor,atık kodları nedir? bu konu hakkında bilgisi olan var mı??
 


Kastı herhalde metal olan hurda atıklar , bu iş çok yaygın ama mevzuat çerçevesinde lisanslı tesis sayısıda bir o kadar az
Lisanslısını bulup onlara vereceksiniz.Tam içerik söylersen kodlarda da yardımcı olmaya çalıuşırım.
 


3 yıllık bir atık yönetim planı hazırlamalısınız tesisinizin iletişim bilgileri firmada atık yönetiminden sorumlu kişinin iletişim bilgileri, atıık beyan formu ,taşıma formları, atık kaynağı hakkında detaylı bilgi, tehlikeli atık listesindeki atığınızın kodu yıllık miktarı bertaraf şekli ve açıklaması, 3 yıl için toplam miktarları bertaraf için gönderdiğiniz tesislerin iletişim bilgileri ve bertaraf ettikleri yöntem sizin atıklarınız için tabi.bu bilgileri içeren bir atık yönetim planı hazırlamalısınız. Tesisinizden çıkan atıkları tespit edip buradan atık kodlarını alabilirsiniz.
 

Ekli dosyalar

  • atık yönetimi genel esaslarına ilişkin yönetmelik.docx
    90.3 KB · Görüntüleme: 54
Üst