• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Hurda ithalatinda gümrük işlemleri

Denizz K.

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
4 Kasım 2015
Şehir
İzmir
Firma
yok
Arkadaşlar yurt dışından hurda naylon ithalatı yapacağız fakat bununla ilgili gümrük işlemleri nedir, çevre bakanlığından alınması gereken belgelere ilişkin dokümanlar hakkında yardımcı olabilir misiniz? bu süreç nasıl işler?
 
BMS Gümrükleme ve Lojistik Hizmetleri
Firmamız 25.11.2013 tarihinde Edirne ilinde kurulmuştur.Edirne iline bağlı Hamzabeyli Gümrük Müdürlüğü,İpsala Gümrük Müdürlüğü ve Kapıkule Gar Gümrük Müdürlüklerinde T.C Çevre ve Şehircilik Bakanlığı kontrolüne tabi olan eşyaların yurt dışından ülkemize giriş yapabilmesi için Çevre ve Şehircilik Müdürlüğüne başvurularını yapıp sınır kapılarında işlemlerini bitirdikten sonra İthalat Gümrük Müdürlüklerine sevk işlemlerinizi hızlı ve sorunsuz şekilde sağlamaktayız.

Murat YILDIZ
TEL:0542 789 88 09
 
@okyanus35

Merhaba,
Aşağıda gerekli belgeleri paylaştım. Umarım faydası olur.
Gizlenen içeriği görüntülemek için Giriş Yap yada Kayıt Ol .
 

Ekli dosyalar

  • 2018_aciklama_ve_istenen_belgeler-20180122082752 (1).doc
    40.5 KB · Görüntüleme: 12
  • dilekce-20180122144230 (1).docx
    19.2 KB · Görüntüleme: 9
  • 2017 YILLIK CEVRE KATKI PAYI IZLEME TABLOSU (1).xlsx
    27.8 KB · Görüntüleme: 8
  • FATURA BILGI FORMU2017 (1).docx
    18.3 KB · Görüntüleme: 5
  • İthalat ve İhracat İzinleri Şubesi.pdf
    1.6 MB · Görüntüleme: 14
  • TPS-EGM-YÜKÜMLÜ KILAVUZU.pdf
    3.8 MB · Görüntüleme: 8
İRTİBAT NUMARAM 0542 789 88 09 BEN ÇEVRE ŞEHİRCİLİK MÜDÜRLÜĞÜNDEN ÇALIŞTIĞIM FİRMALARIN İŞLEMLERİNİ YAPIYORUM ARARSAN YARDIMCI OLABİLİRİM
 
Merhaba Murat Bey,
Danışmanlık yaptığımız firmamızın gümrük işlerini yürüten arkadaşlara EÇBS den yetki verilmesi gerekiyormuş. Bakanlıkla görüştük İl Müdürlüğü onay verecek dediler. İl Müdürlüğü de yetki ataması yapıp dilekçe ile sunmamız gerektiğini söyledi. Tesis/şube işlemleri yetkili ataması kısmından yetki veriyoruz ama kabulü olmuyor. Sistem arızası mıdır yoksa yanlış yerden mi ilerliyoruz yardımcı olursanız sevinirim.
@MURAT_YILDIZ
 
Üst