• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Hurda Palet

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
1 Ağustos 2013
Firma
Ahşap Geri Dönüşüm
Merhabalar;
Firmanızda kullanıp hurda olarak çıkan paletleriniz ankara ve çevre illerden gününde alıyoruz.Ekip arkadaşlarımız kendileri yükleme yapıyor sonrasında sahanızı temizleyip işlerini bitiriyorlar. (Diğer illere miktara göre ayarlama yapılır.) Özellikle denetimler öncesi (Müşteri, İSO,İl müdürlüğü vb) yapılması gereken kırık tahta ahşap temizliğine de yardımcı oluyoruz. Ödemeleri yüklemeden hemen sonra yapıyoruz.
 
begüm hanım tamiri yapılmış palet alımı yapıyoruz görsellerini paylaşabilirmisiniz


---

Düzenleme: Mesajda yer alan mail adresi kaldırılmıştır. Forumun amacından sapmaması adına lütfen mail adresi paylaşmayınız.
 
Moderatörün son düzenlenenleri:
Palet alımı veya geri kazanımı yapılan ikinci el palet alımı için benimle de iletişime geçebilirsiniz.
 
Eskişehirde Bozdemir Geridönüşüm isimli firmada çevre mühendisi olarak çalışıyorum. Palet tedariki konusunda sıkıntım yok fakat biran evvel satışını sağlamam gerekiyor. Çalıştığınız firmalarda palet kullanımı varsa iletişime geçebilir miyiz?
Teşekkürler.
Whatsapp: 533 143 2642
 
Son düzenleme:
Üst