• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

İtfaiye raporu

Gülşah A.

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
27 Ekim 2016
Şehir
İstanbul
Firma
Artemis Arıtım
Merhabalar,

Toplama-ayırma tesisi lisans başvurusu için itfaiye raporu isteniyor.
Bu raporu nereye başvuru yaparak alabiliyoruz?
 
Gülşah A.Belediyelerde itfaiye dairesi başkanlığına başvurman gerekiyor. 100 TL dosya ücreti var. Daha sonra randevu verip yerinde inceleme yapmaya gelecekler. Eksiklikler için ihtarname verecekler. 1 ay içerisinde tamamlamanız gerekir. Aksi takdirde dosya düşer. Eksiklikleri tamamladıktan sonra tekrar ücretini yatırıp kaldığınız yerden devam edebilirsiniz. Yine yerinde inceleme yapacaklar... Süreç bu şekilde devam ediyor.
 
Önceki cevapları görüntüle…
Anonim (1b75)Merhaba, İşletmeniz, Binaların Yangın Korunması Hakkında Yönetmelik maddelerine uygun olmak zorunda. Fiziksel şartlar çok fazla, saymakla bitmez. Sektör ayrımı yok. Acil durum aydınlatmaları, erken algılama duman dedektörü, halojen free uygun yazısı, manyetik kilitli kapılar, sesli anons sistemi ve paratoner vb. kesin olmalı. Bina içerisindeki kaçış merdivenleri için sahanlık oluşturulup yangın kapısıyla diğer alanlardan ayrı olması gerekir. yangın merdivenleri yakınında pencere istenmiyor. Kısaca çok teferruatlı. Kolaylıklar dilerim.
 
Üst