• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Iç tetkik raporu ve ziyaret tutanağı

Levent Yavuz

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
20 Ekim 2013
Arkadaşlar iç tetkik raporu ve ziyaret tutanağı ile ilgili bakanlığın yayınladığı bir format varmı

elinizde , herkes kendi düzeninde bir format hazırlamış , bakanlığınbir formatı olması gerekmiyormu.

Teşekkürler.
 
tutanak tutma zorunluluğumuz var mı çevre görevlisi ya da çevre yönetim birimi olarak Çoşkun bey,

birde tutanak formatını ben göremedim link atabilir misiniz acaba . çok teşekkür ederim.
 
@Serhat Mehmet Kar
teşekkürler fakat bu formatları zaten biliyorum ben ziyaret tutanaklarını sormuştum.
 
Ziyaret sırasında elle yazdığınız tek çerçeveden oluşan boş bir sayfayı soruyorsanız o zorunluluk değil, herkes kullanmıyor onu. Canınızın istediği gibi hazırlayabilirsiniz. Bazı firmalar matbaada bastırıyor kendinden copyli :)
 
süper bende öyle olduğunu düşündüğüm için ziyaretlerimizde kullanmıyorduk, fakat internette formatı var denilince şaşırdım.
 
Valla ben yönetmelikte "ÇEVRE GÖREVLİSİ, ÇEVRE YÖNETİM BİRİMİ VE ÇEVRE DANIŞMANLIK FİRMALARI HAKKINDA YÖNETMELİK" hiç rastlamadım. şimdi didikleyemeyeceğim, rastlayan var mı?

Danışmanlık firmalarının geçirdiği denetlemelerde de "verin şu tutanaklarınıza bir bakalım hele" diyen de olmadı. firmaların ziyaret sonrasında oluşabilecek sıkıntılara karşı kendilerini garantiye almak için yaptıkları bir uygulama, "demiştin,dememiştin" diyaloglarının kesin çözümü :p
 
Aylık firma ziyaretlerinde zaten aylık değerlendirme tutanakları hazırlanmıyor mu ? Ayrıca birde ziyaret tutanağı mı var artık ben anlamadım
 
estağfurullah :)

aylık değerlendirme tutanaklarını, önceki ziyaret tarihinden o gün ki ziyaret tarihine kadar hazılayanlar var bir de ayın 1'inden 30'una kadar ki dönem için hazırlayanlar var. aylık değerlendirme tutanağı da değil artık aylık faaliyet raporu. Ziyaret tutanağı candır, kestirmedir ;):D
 
2011 -2013 yılları arasında yaptığım danışmanlıkta ziyaret için kağıt yaptırmıştık. 3 nüsha olarak. 1 bizde 2. onlarda 3. genel merkeze soruyorduk. Birleşik denetimler sırasında bizim il müdürlüğümüz asıl olarak sormasa da ziyaretlerimizi kanıtlamak için onları da gösteriyorduk. İyi bir intiba bırakıyor. Zarar gelmez tutmanızda. Aksine faydası var. Kendinizi de bazı konularda garantiye alıyorsunuz. Söylenenler talepler havada kalmıyor. Tutmanızda fayda var diye düşünüyorum.
 
merhaba arkadaşlar tat firmasında işe yeni başladım iç tetkik raporu ve aylık değerlendirme raporu hazırlamam gerekli format elimde var ama içeriği baya bi karışık bilmediğim noktalar var hazırlanmış örnegi elinde olan varsa atabilirmi acaba şimdiden teşükkür ederim. İyi çalışmlar.
 
Üst