• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

İçtetkik, Aylık değerlendirme formatları

demek istediğim iç tetkik tutanağı...her ay yönetmeliklere göre genel değerlendirmeyi zaten yapmak zorundayız.
ilk elden ele yayılan iç tetkik formu genel durumu ortaya dökmek için hazırlanan bir denetim listesinden ibaretti..
bunu daha sonra biraz revize ederek; yapılan görüşmeler, eğitimler, sıkıntılı bir konu hakkında verilen bilgi ve kararlar olarak basitçe yazabileceğiniz bir formattan bahsediyorum..
 
arkadaşlar benim sorum şu çalıştığım tesis ek 1 e giriyor ama içerisinde ambalaj atığı toplama ayırma tesiside bulunduğu için çevre görevlisi çalıştırma zorunluluğuda mevcut. kısacası hem çevre görevlisi, hem de danışman firma var. iç tetkik raporunu kim hazırlayacak yada iki birimde ayrı ayrı rapormu tutacak? teşekkürler...
 
@serdarharmanyeri

ben hem lisanslı ambalaj tesisi hem danışmanlık firması olan entegre bi firmada çalışan biri olarak söylüyorum. iç tetkik raporunu danışman hazırlıyoooo :) en azından bizde öyle (:
 
@Hülya_Arslan
Hülya hanım danışmana şutlayarak üzerindeki yükümlülükleri atmış :) Ben de bir danışman firma olarak tesis hakkında tesisin kendi çevre görevlisi daha ayrıntılı bilgiye sahip olur diyerek tesisteki çevre görevlisi arkadaşa şutlama taraftarıyım :)
 
Ben hazırlamaya başladım ama resmen tesisin seceresini istiyorlar şimdiden dört sayfa oldu yazıyorum bakalım. size şunu soracağım Atık yönetimi genel esaslarına ilişkin yönetmelik başlığında ne yazacağız. Yani neticede bu yönetmelik diğer yönetmeliklerin çatı yönetmeliği gibi. Ben zaten bütün yönetmlikler hakkında yapılanları yazacağım tek tek atıkları mı yazacağız yoksa bertaraf yönetmlerini mi nedir yani anlamadım. Sırf eziyet geldiklerinde zahmet çekmemek için yaptırıyorlar bize bunu.
 
Üst