• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

IEMA ( Çevre Yönetimi ve Değerlendirme Enstitüsü )

Gülay

Yönetim Grubu
Katılım
22 Ocak 2013
Şehir
İstanbul
Firma
Borusan Mannesmann Boru San. ve Tic. A.Ş.
IEMA (Institute of Environmental Management and Assessment)

NEDİR?
IEMA çevre konusunda yüksek standartlarda yönetim, denetim ve değerlendirmeyi hedefleyen çalışmaları destekler. Çevre yönetimi alanında önde gelen profesyonel üyelik kuruluşudur.

IEMA Sertifikalı Eğitimler (Çevre Eğitimleri):
IEMA (Institute of Environmental Management and Assessment), çevre yönetimi eğitimleri konusunda İngiltere’nin en üst düzey kuruluşudur (
Gizlenen içeriği görüntülemek için Giriş Yap yada Kayıt Ol .
). IEMA’nın bir çok eğitimi arasında özellikle 10 günlük çevre yönetimi sertifikası, uluslararası alanda geçerliliği ile görevi kurumlarda çevre yönetimi olan kişilere yönelik en kapsamlı sertifika programı kabul edilmektedir.

Introduction to Environmental Management Systems
Çevre Yönetim Sistemlerine genel bir bakış sağlamakla birlikte farklı yönetim türleri ve avantajlarını, ayrıca uygulama ve operasyona dair önemli noktalarını konu almaktadır. Çevre Yönetim Sistemleri konusuna giriş ve özellikle ISO 14001 ve EMAS (European Eco-Management and Audit Scheme) sistemleri hakkında bilgi almak isteyenler için uygundur.

Foundation Certificate in Environmental Management
Bu program geniş bir konu kapsamına sahiptir, özellikle temel çevresel konular, mevzuatta çevrenin yeri ve çevre performanslarını değerlendirme araçlarını (çevre yönetim sistemleri gibi) ele alınmaktadır.Çevre Yönetimi konusunda bilgi almak isteyen herkes için uygun olmakla birlikte, bu konuda sorumlu olarak çalışan ve bu alanda yeterliliklerini geliştirmek isteyenler için uygundur.

Associate Certificate in Environmental Management
Bu kurs programı bir organizasyonun stratejik ve operasyonel etkilerini azaltmanın pratik yöntemlerini konu almakla birlikte, temel çevre mevzuatını ve UK, Avrupa Topluluğu (EC) ayrıca uluslararası hukuk konularını kapsamaktadır. Ayrıca çevre performansını değerlendirme ve yönetim amaçlı proseslerin tasarım ve uygulama çalışmaları da işlenmektedir. Çevre Yönetimi konusunda temel bilgilere sahip olan ve bu alanda yetkinleşip, yetkinliğini uluslararası geçerliliği olan bir sertifikayla kanıtlamak isteyenler için uygundur.


IEMA Uluslararası Çevre Yönetimi Sertifika Programı bilgilendirme broşürü için
Gizlenen içeriği görüntülemek için Giriş Yap yada Kayıt Ol .
 
Bu sertifika eğitimini veren kurum , kuruluş var mıdır ? Ben araştırdım biraz , direk cevap alabildiğim bir yer bulamadım . Sizin bildiğiniz varsa paylaşabilir misiniz ? Teşekkürler..
 
14001 bunun yanında geride kalıyor anladığım ve araştırdığım kadarıyla. AB label =Eko Etiket alacak firmalarda bu sertifikanız var ise indirim ve avantaj sağlıyor :harika:
 
Üst