• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Eğitim İklim Değişikliği Eğitim Modülleri Tamamlandı

crop_iklim-degisikligi--8230-20191210114728.jpg


Bakanlığımızın tarafından yürütülmekte olan İklim Değişikliği Alanında Ortak Çabaların Artırılması Projesi (İklimIN) kapsamında iklim değişikliği konusunda eğitim modülleri hazırlanmıştır. Hazırlanan eğitim modüllerine aşağıdan ulaşılabilmektedir.

İlgili link:
Gizlenen içeriği görüntülemek için Giriş Yap yada Kayıt Ol .


Eğitim Modüllerine
Gizlenen içeriği görüntülemek için Giriş Yap yada Kayıt Ol .
web adresinden veya aşağıdaki QR kodunu kullanarak ulaşabilirsiniz.

eg-t-m-moduller--karebarkot-20191210081826.jpg

 
Merhaba arkadaşlar İklim değişikliyle alakalı bir çalıştaya hazırlanıyorum, internette ülke genelindeki veriler hep geçmiş yıllar 2019 yılında bulamadım. var mı aramızda iklim değişikliği alanında çalışma yapan yada elinde makale yada dergi gibi bilimsel yazılar olan yada bu konuda çalıştaya yada eylem planına hazırlanan bana yardım edebilecek.
 
Üst