• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

İl Sağlık Müdürlüklerinde Çevre Yönetim Birimi Kurma

efecan09

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
24 Kasım 2009
Merhaba arkadaşlar. Kamu Hastanelerinin Çevre Yönetim Hizmetinin İl Sağlık Müdürlüğünde çalışan kadrolu (657'ye) tabi Çevre Mühendisleri tarafından oluşturulacak Çevre Yönetim Birimi tarafından yürütülmesi hususunda Sağlık Bakanlığı Genelge yayınlamıştır.
Tabi ki her ilde Sağlık Müdürlükleri bünyesinde yeterli sayıda Çevre Mühendisi bulunmamaktadır. Bulunduğum ilde sayımız yeterli olduğu için Çevre Yönetim Birimi kuracağız.

Çevre Yönetim Birimi kuran arkadaşların izledikleri yol hakkında bilgilerini paylaşırlarsa sevinirim.

Teşekkürler...
 
merhaba ben de 657 ye tabii sağlık müdürlüğüne bağlı çevre mühendisiyim. yayınlanan genelgeye istinaden çevre görevlisi belgesi alarak bulunduğum ilin ilçesinde bir hastaneye geçiş yaptım.çevre yönetim birimi kuramadım.şimdilik atık yönetiminden sorumluyum.ilçelerde çevre yönetim birimi kurulabiliyor mu acaba.kurmak gerekiyor mu benimde fazla bir bilgim yok.
 
@selcen

Çevre Yönetim Birimi için bakanlıktan onay almak gerekiyor. Bizde bu işlemi başlatmadık henüz çevre görevlisi belgelerini almaya çalışıyoruz. Birim kurmak için en az kişi çevre görevlisi olması gerekiyor ilde sizden başka çalışan mühendis var ise kurabilirsiniz ama dediğim gibi bakanlık bu konuda onay verirmi göreceğiz. İl Sağlık Müdürlüğünün ortak döner sermaye vergi numarasını kullanacağız bakalım süreç ne gösterecek..
 
İl Sağlık Müdürlüklerinde çevre yönetim birimi kurmak için çevre ve şehircilik bakanlığından onay alınmıştır.

Sağlık müdürlüklerinde çevre yönetim birimi kurmak isteyen arkadaşlar benimle iletişime geçebilirler.....
 
Üst