• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

ALES İlkbahar ales hakkında?

@Hüseyin Cenk
Öncelikle kolay gelsin. Ales soru sayısı,her bir test için 40 oldu ve toplamda 160 soru ve 150 dakika oldu. Çözülecek testler bizim için, matematik1-2 ve türkçe 1 dir.
 
@evin müzeyyen
Bu sefer biz yapacağız inşallah. Burhan Altıntop gibi atı düz hareket ettirir şah mat dostum deriz:) inşallah uzun olmaz.:)
 
@evin müzeyyen
Allah'ın emriyle zaten toprağa gideceğiz. Ama iyi şekilde gitmek önemli. Gelemesek diye birşey yok geleceğiz:)
 
@Olgaç Sürmelihindi
işte önce devlete kapat atıp yükselmemiz lazım :). Bakan az kalır. Siz Mit Müsteşarı olursunuz bende yancınız nasıl olsa kadro boşta :huhuu:
 
@evin müzeyyen
Kpss şart değil illaki:) Yok estagfurullah. Siz Çevre ve Şehircilik Bakanı olursunuz bende Müsteşar ikimiz firmaları denetleriz.:)
 
Üst