• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Inception (Başlangıç)

CMNet Okuru

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
23 Eylül 2015
baslangic-214.jpg

"Dom Cobb (Leonardo DiCaprio) çok yetenekli bir hırsızdır. Uzmanlık alanı, zihnin en savunmasız olduğu rüya görme anında, bilinçaltının derinliklerindeki değerli sırları çekip çıkarmak ve onları çalmaktır. Cobb’un bu ender mahareti, onu kurumsal casusluğun tehlikeli yeni dünyasında aranan bir oyuncu yapmıştır. Ancak, aynı zamanda bu durum onu uluslararası bir kaçak yapmış ve sevdiği herşeye malolmuştur. Cobb'a içinde bulunduğu durumdan kurtulmasını sağlayacak bir fırsat sunulur.

Ona hayatını geri verebilecek son bir iş; tabi eğer imkansız 'başlangıç'ı tamamlayabilirse. Mükemmel soygun yerine, Cobb ve takımındaki profesyoneller bu sefer tam tersini yapmak zorundadır; görevleri bir fikri çalmak değil onu yerleştirmektir. Eğer başarırlarsa, mükemmel suç bu olacaktır. Ama ne dikkatle yapılan planlamalar, ne de uzmanlıkları, onları, her hareketlerini önceden tahmin ettiği anlaşılan tehlikeli düşmanlarına karşı hazırlıklı kılabilir. Bu, gelişini sadece Cobb'un görebildiği bir düşmandır."

Film yayınlanmasından kısa bir süre sonra son 25 yılın en iyi filmleri arasında gösterilmiştir...
 
Bence son ani hizli bir gerilim ani olmus fakat baslangic adindan da anlasilacagi gibi tam bir baslangic yapilmis film icinde.ruya icinde ruya sanirim herkesin isteyecegi yada hayal edecegi bir durum..kimbilir kac kisi dusunmustur ruya icinde ruya gormeyi...sanirim ben bir kere gordum:) aslinda cok tuhaf gorunen gibi bir olay olsada dunyamizda bilmedigimiz okadar gizemli olaylar varki bu olay bence normal olan birsey fakat!!! bir baskasinin ruyasina girip fikir asilamak mi!! orada biraz dusunulebilir burda sadece filmlerde olur dedigimiz bir olay filmde olmus zaten bence cok da guzel olmus DiCaprio oyunculugu ile dahada cok ilgi cekici ve profesyonel bir calisma olmus...
 
Kesinlikle izlenilmesi gereken filmlerinden biri. ''Film yayınlanmasından kısa bir süre sonra son 25 yılın en iyi filmleri arasında gösterilmiştir... '' tekrardan belirtmek istedim.
İzlemeyen arkadaşlar varsa, eğer izlemeyi düşünürlerse lütfen fikirlerini söylesinler. Benim şimdiye kadar aldığım tepkilerin %90 i olumlu diyebilirim %10'u da karışık buldu. :komik:
İzleyecek arkadaşların yorumlarını merakla bekliyorum... ;)
 
Bu filmi 4 kere izledim. Üzerinden biraz daha zaman geçsin yine izleyeceğim. Neden bilmiyorum ama film beni acayip çekiyor belkide uykuyu çok sevdiğimdendir. :)) Şaka bir yana, akılcı senaryosu ve muhteşem oyunculukları ile film baş yapıt oldu. İkincisi gelecektir mutlaka bekliyorum. Özellikle Josep Gorden ı takip edin derim. Bknz loopers ve Batman (the dark knight rises)..
 
Üst