• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Iphone vb akıllı telefonlar için program

CENGİZ İ.

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
12 Ağustos 2009
Firma
abc
Bu konuda kullandığınız uygulamalar özellikle mesleki açıdan faydalı programları paylaşabilir seniz sevinirim. Yeni iphone kullanmaya başladım programlar deng geldikçe bende paylaşmaya çalışacağım.
 
İphone İçin;
Havaalanı ------ > sık seyehat edenler için uçak durumlarını gösteren program.
Genius Scan ----> kameradan tarayıp ister jpg ister pdf olarak kayıt yapabiliyorsunuz. (ben kartvizitlerin saklamak için kullanıyorum)
Winzip ----------> sıkıştırılmış dosyaları açmak için.
ilights -----------> kamera flaşını el feneri olarak kullanmak için
 
anroid için link hakkında bir şey söyleyemeyeceğim ama iphone için yazdıklarım appstoreden alınan isimlerdir. iphonedan yazıp ordan indirmek bana daha kolay geliyor.
 
Üst