• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Ippc ile uyumlaştırılmış entegre çevre izni taslak yönetmeliği

Yağmur Cengiz

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
7 Temmuz 2009
Arkadaşlar Merhaba,

IPPC ile Uyumlaştırılmış Entegre Çevre İzni Taslak Yönetmeliği Bakanlığın sitesinde yayınlandı ancak ben açamadım dosyayı. Linki aşağıda, açabilen arkadaşlar varsa burada paylaşabilirler mi?

Gizlenen içeriği görüntülemek için Giriş Yap yada Kayıt Ol .


şifre=csb123
 

Ekli dosyalar

  • ENTEGRE ÇEVRE İZNİ TASLAK YÖNETMELİĞİ.doc
    308.5 KB · Görüntüleme: 129
Şunu önerebilirim. Google'dan biraz arama ile IPPC ile ilgili çalışmalara ulaşabilirsiniz.
 
Üstünkörü bakabildim.Mevcut yönetmeliğe ek bişey getirmiyor onu yürürlükten kaldırıyor.Ama 2022 yılında , Çevre izni daha teknik bir konu oluyor. Yani daha Mühendislik çalışması haline geliyor.
Dediğim gibi çok yüzeysel baktım.Bu haliyle iş alanı daha daralır gibi ve iş profesyonelleşir gibime geliyor.
 
AÇAMIYORUM DİYEN ARKADAŞLARA ...
KOMLİKE BİR ŞEY OLMUŞ UZUN SOLUKLU İNCELEME GEREKLİ..
 

Ekli dosyalar

  • TASLAK.doc
    292 KB · Görüntüleme: 50
Ben de üstünkörü inceledim. Yönetmelik kapsamına giren tesisler için çevre kanununca alınması gereken izin ve lisanslar hakında yönetmeliği yürürlükten kaldırıyor. Ama bu yönetmelikte çevre mühendisi, çevre görevlisi gibi unvanlar geçmiyor.
 
bu yönetmelik kapsamında olsun olmasın Entegre Çevre İzni Yönetmeliği yürürlüğe girdiği an, izin-lisans yönetmeliği tamamen kalkıyor.. yürürlüğe girecek bu yönetmeliğin Ek-1'inden müdahil olmayan tesisler için herhangi bir izin alınması söz konusu olmayacak...
 
Üst