• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

İş Akım ve Proses Özeti

Orhan Kaan Türk

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
18 Ocak 2011
Merhabalar , elinde herhangi bir fabrikanın bakanlığın belirttiği taslağa göre olan İŞ AKIM ve PROSES özeti bulunan meslektaşım varsa bir örnek yollayabilirse sevinirim.Yardımcı olabilecek meslektaşlarıma şimdiden çok teşekkür ederim.
( NOT: Fabrika ismini adresini vb. özel bilgileri silerek yollamanızda bir sakınca yoktur ).
Uyarı : ( Etiklikten bilmemneden bahsedecek biri olursa sakın yorum yazmasın boşa kalabalık yapmasın , yardımcı olacaklar yazsın sadece ).
 
var ben tekstil fab için hazırladım. burda rsim ekle video ekle dısında dosya ekle seçeneği göremiyorum ???
mail atabilirim
 
'firma ile ilgili bilgileri silip gonderırmısın?' dıyorsunuz benım fırma bılgılerını sılıp gondermem sıze formatı yollamam demek . takıldıgınız yer olursa yazın yardımcı olmaya calısayım.
iyi çalısmalar...
 
Size buradan bir taslağını gönderiyorum kendi hazırladığımı tam olarak paylaşamam ama aklınıza takılan bir yer olduğunda elimden geldiği kadarı ile yardımcı olurum.
 

Ekli dosyalar

  • is akim ve proses .doc
    396 KB · Görüntüleme: 1,491
arkadaşlar bakanlığın sitesindeki taslak proses özetinde 4. madde atıklar için tehlikeli atık ve ambalaj atıkları olarak 2 madde var eğer benim tesisim tehlikesiz atık geri kazanım ise bu iki maddeyi es geçip tehlikesiz madde geri kazanım olarak mı hazırlamalıyım yoksa illaki o iki maddeden bahsetmek zorundamıyız var yada yok diye çok acil yardımcı olabilecek var mı
 
Hastane için hazırlamış olduğunuz iş akım şeması ve proses özeti hazırlamam gerek su an hazırlamış olan varmı denetimim var bir örneğe ihtiyacım var ilk projem yardıma ihtiyacım var !!
 
Elimde 7 Tane var Kendi hazırladığımız emin olun paylaşmak istiyorum zaten Bakanlığın vermiş oldugu Taslağa Şirketin bilgierini eklemişiz yani Hiçbir farkı yok takıldığınız yerlerde sormayı deneyin Hemen hazırı bulkayım derseniz yine birşey anlamazsınız içerikten iyice Kafanız karışır .
 
Bazalt Ocağı ve Kırma Eleme Tesisi İş Akım Şeması Örneği Belki İşinize Yarar...
 

Ekli dosyalar

  • bazalt ocağı ve kırma eleme tesisi iş akım şeması.docx
    136.4 KB · Görüntüleme: 805
Bu iş akım ve proses özetini hazırlarken işletmede faaliyet gösteren diğer bölümleride ayrıntılı olarak açıklamamız gerekiyormu?yoksa sadece yeni lisans alınacak bölümü hazırlasak yeterli olurmu?
 
Slm arkadaşlar bana yangın söndürme cihazlarının dolum ve bakım tesisi için proses özeti lazım ve hiç bir örnek bulamadım acaba aranızda bana yardımcı olabilecek varmı . Şimdiden teşekkür ederim
 
Üst