• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

İş Arayan Çevre Mühendisleri Vol.3

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İzmir de ikamet eden, esnek çalışma saati, pazarlama konusunda deneyimli, ambalaj atığı konusunda bilgili, çevre görevlisi belgesi olan çevre mühendisi alınacaktır. Adresimiz izmir Karşıyaka örnekköy cv leri mail atarsınız serdar_alkan@hotmail.com.tr not lütfen başka şehirde yaşayan veya pazarlama konusunda deneyimi olmayan cv göndermesin
 
Merhabalar,
Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi'nde Çevre Sağlığı Bölümü için çevre mühendisliğinde tezli yüksek lisans yapmış olmak şartlı toplamda 3 kişilik ilan açılmış. Ön şartta çevre mühendisliği dışında bölümler de var. İlan detaylarına aşağıdaki linkten ve dosyadan ulaşabilirsiniz.

Gizlenen içeriği görüntülemek için Giriş Yap yada Kayıt Ol .

 

Ekli dosyalar

  • İlan Metni (1).docx
    20.2 KB · Görüntüleme: 28
İstanbul Beylikdüzü'nde bulunan firmamız için çevre mühendisi ihtiyacımıza yönelik bilgilerin yer aldığı iş ilanımız ektedir.
 

Ekli dosyalar

  • PEGİ TEKNİK İLAN_2021.docx
    114 KB · Görüntüleme: 99
Arkadaşlar merhaba,

Urban Çevre Danışmanlık firması olarak;

Çevre mevzuatı danışmanlığı konusunda en az 3 yıl tecrübeli ve bunu belgeleyebilecek, aktif araç kullanabilen, seyahat engeli bulunmayan Çevre Mühendisi arayışımız mevcuttur. İlgilenen arkadaşların gozde.tarim@urban.com.tr adresine mail atmaları rica olunur.
 
Merhabalar İstanbul da olan ÇED Firmam için 5A personeli ( Çevre Mühendisi ) aramaktayım. Sahada aktif olacak tüm yer görmelere gidecek bir personel alınacaktır. Tercihen NET CAD Bilmesi uygun olacaktır. İrtibat No:02167065473 ve info@esced.com.tr cv mailleri atabilirsiniz.
 
Merhabalar
1 senedir çalışmakta olduğum geri dönüşüm firmasından ayrılmış bulunmaktayım. İzmir ve çevresinde aktif iş arayışım mevcuttur. İlgilenen için cv paylaşabilirim.
Hepinize iyi çalışmalar.
 
Merhabalar,

Bugünki Resmi Gazete’de çevre mühendisi yer alan iki ilan var. İlkinde Serhat Kalkınma Ajansı(SERKA) KPSS puanı ya da en az 5 yıl çalışmış olmak şartı ile alıyor. Diğerinde ise Tübitak-MAM Kutup Araştırmaları Enstitüsü yüksek lisans ve/veya doktora yapmış ya da yapıyor olmak şartı ile alım yapıyor. Ayrıca ilanların ikisinde de dil puanı isteniyor. İlanların detaylarına eklerden ulaşabilirsiniz.
 

Ekli dosyalar

  • 20210806-serka.pdf
    134.8 KB · Görüntüleme: 47
  • 20210806-tubitak.pdf
    132.1 KB · Görüntüleme: 36
Merhabalar çevre mühendisi olarak aktif iş arayışım mevcuttur. Ankara ' da ikametgah etmekteyim. ÇED ve Madenin birlikte yürüdüğü firmalarla çalışmak ve kendimi yetiştirmek istiyorum. Uzun vadeli kariyer hedefim var, ilgilenenlere Cv mi yollayabilirim. İyi çalışmalar dilerim.
 
Merhabalar,
Yıldız Teknik Üniversitesi'nden mezun olup 1,5 yıldır çalışmış olduğum cam geri dönüşüm firmasından ayrılmış bulunuyorum. İstanbul Avrupa ve Anadolu yakasında aktif iş arayışım mevcuttur.
İlgilenenlere CV'mi gönderebilirim.
Teşekkürler.
 
Arkadaşlar merhaba;
Ankara ofisimizde çalışmak üzere ÇED raporları konusunda tecrübeli mühendis arayışımız vardır. Harita çizimi olanlar öncelikli olacaktır. Özgeçmişleri emrah@notacevre.com adresinde göndermeleri gerekmektedir.
Teşekkürler.
 
İŞ İLANIDIR
İstanbul/ İkitelli de bulunan çevre danışmanlık firmamıza 3 yıl ve üzeri tecrübeli çevre mühendisi alınacaktır;
Aranan Şartlar:
-En az sistemde 3 yıl çalışmış olarak gözüken ,
-Aktif olarak araç kullanabilen ,
-Avrupa yada Anadolu Yakasında ikamet eden,
Başvuru: bahar@etkendanismanlik.com
 
Arkadaşlar merhabalar farklı bir alana olucak ama yine de yazmak istedim. Mersin Lokasyon olmak üzere OSGB bünyesinde çalışacak C sınıfı İş sağlığı Güvenliği Uzmanı alımı yapılacaktır. İlgilenen arkadaşlar varsa yada Mersinde çalışabilecek arkadaşlar varsa iletişime geçebilirler mi ?
 
Merhabalar,
İTÜ’nün araştırma görevlisi ve öğretim görevlisi alımı var. İlan detaylarına ekten ulaşabilirsiniz.
 

Ekli dosyalar

  • ilan_2021-1_ogretim_elemani_web.pdf
    218.6 KB · Görüntüleme: 75
Merhabalar Ankara' da ikametgah etmekteyim. Burada çevre mühendisi olarak aktif iş arıyorum. Ağırlıklı olarak maden firmalarına danışmanlık yapan firmalarda kendime uzun vadeli kariyer düşünüyorum. İlgilenenlere cv mi yollayabilirim.
 
Merhabalar, Kocaeli Üniversitesi Çevre Mühendisliği Bölümü yeni mezunuyum. Çevre Görevlisi belgem mevcut. Kocaeli/İzmit'te ikamet etmekteyim. Kocaeli ve Sakarya çevresinde aktif iş arayışım mevcuttur. İlgilenenlere CV'mi gönderebilirim.
Teşekkürler.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst