• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

İş arayan çevre mühendisleri

  • Konuyu başlatan deleted25658
  • Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İŞ İLANI ÇEVRE MÜHENDİSİ ( TEKİRDAĞ-MURATLI )

Trakya Ambalaj Geri Dönüşüm tesisinde çalıştırılmak üzere ,

-Çevre Görevlisi Belgesine sahip
-Tecrübeli veya tecrübesiz
-Tekirdağ Muratlı'da veya çevresinde ikamet eden veya edebilecek olan,
-Aktif Araç Kullanabilen
-Firma ziyaretlerinde bulunabilecek seyahat engeli olmayan,
-Diksiyonu düzgün, iletişim becerisi yüksek,
-Bay veya Bayan Çevre Mühendisi aramaktayız.

İletişim : zekikaykisiz@gmail.com 0534 450 48 56 Zeki KAYKISIZ
 
Tekirdağ/Muratlı da faaliyet gösteren ambalaj atığı toplama ayırma tesisine,
Çevre görevlisi belgesi bulunan bay/bayan çevre mühendisi alınacaktır. İlgilenen adaylar 05352276238 numaralı telefondan ulaşabilirler.
 
ÇEVRE MÜHENDİSİ ALINACAKTIR
[Saygıdeğer bağlantılarım paylaşmanız ricamdır]

Aranılan öncelikli özellikler aşağıdaki gibidir diğer detaylar başvuru sonrasında görüşülecektir;

-İstanbul Avrupa yakasında ikamet ediyor olmak
-İSGU Sertifikasına sahip olmak
-6 ay / 1 yıl tecrübe sahibi olmak
-Yönetim Sistemleri ile ilgili eğitim almış olmak (tercihen)

İşe alınan personel; ilk etapta satış/pazarlama üzerine çalışmalarına başlayacak olup çevre danışmanlık hizmetleri, isg hizmetleri ve yönetim sistemleri ile ilgili eksik olduğu alanlarda yetiştirilecektir.

Özgeçmiş ile başvurular 》yusufozkir@peracevre.com

İlginize ve işbirliğinize teşekkür eder çalışmalarınızda kolaylıklar dilerim.
 
-Üniversitelerin Çevre Mühendisliği bölümünden mezun,
-Atık yönetimi konusunda en az 2 yıl deneyimli çevre mevzuatları ve yönetmeliklerine hakim
  • Tesis içinde çalışma düzenini koruyabilecek, sahayı yönetimi sağlayacak,
  • Ekip kuracak bu ekibin sevk ve idaresinden sorumlu olabilecek,
  • İstanbul genelinde bulunan değişik yerlerinde bulunan konteynerları ve alt toplama mekanizması ile atık kağıdı toplamakta olan firmamızın gelen talepler doğrultusunda doğru iş ve araç / gereç organizasyonunu sağlayarak iş düzenini oluşturabilecek,
  • Tesis içi çalışan personelleri yönetebilecek ve görev dağılımını yapabilecek,
  • Günlük hammadde atık kağıt ve diğer malzemeleri giriş- çıkış miktarlarını yöneticisi ile paylaşabilecek,
  • Geri dönüşüm firmalarına sevk edilecek hammaddelerinin kontrollerini gerçekleştirebilecek
-Tercihen "Esenyurt" civarında ikamet eden "Bay" Personel
2 Çevre Mühendisi arkadaşı arayışımız vardır.

İletişim; OBALILAR GERİ DÖNÜŞÜM
cevre@obalilar.com
 
Son düzenleme:
@Selenays merhabalar. Mevzuatın yeni halini kesin olarak yayınladıklarında eğitim tarihleri yada eğitim açılıp açılmayacağı da netleşecektir. Şuan için hem çevre görevlisi eğitimi hemde vize eğitimleri durduruldu.
 
İş İlanı- Öztek Genel Temizlik Ltd. Şti. İş Tanımı; Antalya Serik Ambalaj Atığı Toplama Ayırma Tesisi Aranılan Nitelikler; Üniversitelerin Çevre Mühendisliği bölümlerden mezun, Çevre görevlisi belgesine sahip, erkek adaylar için askerliğini tamamlamış,MS Office programlarını kullanabilen, Takım çalışmasına uyumlu, etkin iletişim kurabilen, Takım arkadaşı aranmaktadır. Diğer Açıklamalar; Yukarıda belirtilen özelliklere sahip adayların fotoğraflı özgeçmişlerin verilen adrese mail atmaları gerekmektedir. İletişim Bilgileri; Antalya Serik Ambalaj Atığı Topalam Ayırma Tesisi
Adres: Eminceler mahallesi eminceler sokak 182/A Serik Antalya
Email: ambalaj@oztektemizlik.com
 
Merhaba;

Orüsan Kimya olarak Çevre Analiz Laboratuvarımızda görevlendirmek üzere Emisyon Eğitim Sertifikası bulunan personel arayışımız bulunmaktadır. Konu hakkında deneyimli kişilerin özgeçmişini b.yerlikaya@orusankimya.com.tr adresine mail atmalarını rica ederiz.

Emisyon numune alımı işinde en az 1 yıl deneyimli (Emisyon numune alımı sertifikası olan)
Takım çalışmasına uyum sağlayabilen
Yapılan işin öneminin farkında olan
Kartal - Pendik - Tuzla civarı ikamet eden kişiler tercihen görüşmelere öncelikli davet edilecektir.
 
Merhaba arkadaşlar, yeni mezunum iş arayışı içerisindeyim.
Selçuk Üniversitesinden mezun oldum. Çevre Görevlisi Belgem var. Ehliyetim var. Askerliğimi yaptim. Iyi derecede microsoft office ve Autocad programlarini kullaniyorum.
İstenilmesi halinde Cv'mi gönderebilirim. Mail: vayloet@gmail.com Tel: 0545 483 30 57
 
@LiderGrup Canan Karatay gibisiniz Maşallah ? Ne kadar basitlestirdiniz mesleği ama sizin suçunuz değil.Çevre Mühendislerini anlamak için kıymetini bilmek için o sıralarda bulunmanız gerekir...Bizimde haklarımızı savunan bir kişiye ihtiyacımız var...
 
Merhaba arkadaşlar, şubat ayında Dokuz Eylül Üniversitesi'nden mezun oldum iş arayışımı hala devam etmektedir.
Mayıs ayında C sınıfı İSG sınavına girdim sonuçların belli olması ile belgemi almış olacağım.
CV'im ektedir isteyenler inceleyip eksiklerim veya yazmamam gerekenler ile ilgili yorum yapabilir.
Gerekli durumda iletişim için mail adresimden mesaj atabilirsiniz.
Mail: pinaarcan@gmail.com
 

Ekli dosyalar

  • Pınar CAN CV.pdf
    235.5 KB · Görüntüleme: 350
Bence CV'niz gayet güzel görünüyor, inceleyen bir insan hangi konularda bilgi sahibi olduğunuzu, hangi konularda hevesli olup hangi alana daha çok yöneldiğinizi görebiliyor. Ben bu CV'yi görsem incelemeden kapatmazdım. Boş CV'ler bir dikkat uyandırmıyor diye düşünüyorum. Tecrübenizin olmaması, CV doldurabilecek şeyler yapmadığınızı göstermez. "Tecrübem yok ama bakın bu konular hakkında bilgi sahibiyim, araştırdım, yaptım, öğrendim" diyebiliyorsunuz. Tabii bu benim şahsi fikrim. :)
 
Merhaba @Pınar CAN
Bende Beril'e katılıyorum. Cv'niz bence sade ve güzel. Sadece kullandığınız programlar veya bilgisayar tarzı konularda derecelendirme yapabilirsiniz diye düşünüyorum.
 
Öncelikle cv'nin değerlendirilmesini istemen bence iyi bir şey, çünkü cv bir çalışan adayıyla iletişime geçmeden önce o aday hakkında bilgi alınabilecek tek kaynak ve ilk izlenimi yaratacağı için çok önemli bir faktör bence. Bir nevi dış görünüşümüz gibi. Ayrıca kişinin word programı ve hatta bazı bilgisayar becerileri hakkında da fikir verebilecek bir kaynak, mesela dosyanın ismi bence güzel; kısa, öz ve düzgün. "cv sonnnn" falan gibi şeyler yok yani :) Ayrıca pdf formatında olması da iyi bir şey, işverene düzenlenebilecek bir dosya sunmak bence hoş değil. Tasarım gayet sade ve güzel olmuş, yazı tipi güzel, gözü yormayacak cinsten. Fotoğrafın gayet ideal; düzgün, resmi ve güzel. İletişim bilgileri olarak ayrıca bir bölüm oluşturman iyi olmuş, daha düzenli olmuş böyle. Doğum tarihini gün ay yıl olarak yazmanın iyi bir fikir olduğunu sanmıyorum, bu bilgi bankalar için güvenlik bilgisi olarak soruluyor, o yüzden siber güvenlik riski oluşturabilir bunu yazman. Biraz fazla takıntılı olduğumu düşünebilirsin ama doğum yeri kısmındaki İzmir neden tamamen büyük harf? ? Kötü değil ama diğerleriyle uyum içinde olsun, baş harf büyük gerisi küçük. Kişisel bilgilere kullanmıyorsan sigara kullanım durumunu da yazabilirsin, olumlu bir izlenim olur bence. Olumsuz bilgilerden söz etmemek gerektiğini düşünüyorum cv'lerde, olumsuz olarak yazmaktansa hiç yazılmasın daha iyi (kritik bilgi olmadığı sürece). Ön yazı kısmını iki tarafa yaslanmış şekilde yazsan daha iyi olabilir. Eğitim bilgileriyle iş deneyimi kısmını yer değiştirebilirsin, kronolojik olması taraftarıyım ben. Staj dönemlerinin ay ve yıl olarak yazılması gayet iyi olmuş, ben de öyle yazmayı tercih ediyorum. Staj açıklamaları güzel olmuş. Eğitim bilgilerinde de önce lise sonra üniversitenin yazılması kronolojik olması açısından daha iyi olabilir. "İlgi alanları ve hobiler" kısmı ekleyebilirsin. Belirtmek istediğin ek bir şeyler varsa "ek bilgi" isimli bir bölüm yapabilirsin. Sayfa kısımlarında page yerine türkçe sayfa kelimesini kullanmanı öneririm. Aynı şekilde cv ifadesi yerine türkçe "öz geçmiş" ifadesini de kullanabilirsin, bence resmi yazı dilinde öyle geçmeli. Bir de ingilizcesini hazırlayabilirsin bu cv'nin. Ayrıca @mehmetusher in dediği gibi altyazının 1/4, 2/4, 3/4 ve 4/4 şeklinde olması gerekli. Genel itibariyle oldukça güzel hazırlanmış bir cv, kaliteli olmuş, beğendim yani, emeğine sağlık. Bunlar tabi naçizane düşüncelerim, kanımca olması gerekenler.
 
Bu CV'nin birde kısa versiyonu var proje veya stajlarımın açık tanımını yazmadığım, iş ilanına göre ikisinden birini yolluyorum. Ne yazık ki yeni mezun olduğum için stajlarım dışında mesleki tecrübem yok onlarda da elimden geldiğince kendimi geliştirmeye çalıştım mesleğimi de severek okudum zaten. :) Umuyorum ki işini yapmak için sabırsızlıkla bekleyen ben ve mühendis arkadaşlarım bi an önce işe başlayıp CV'mizi daha sağlam şekilde doldurabiliriz. :)

Düşünce ve önerilerin için çok teşekkür ederim, söylediklerini dikkate alarak yeni bir düzenleme yapacağım. :)
 
Son düzenleme:
Değerli meslektaşlarım,
Mayıs sonu itibariyle Yıldız Teknik Üniversitesi Çevre Mühendisliği bölümünden mezun olmuş bulunmaktayım. İş arayışım da katkı da bulunursanız sevinirim. Kendime ve Özgeçmişime güveniyorum. Detaylar ekte mevcuttur.
 

Ekli dosyalar

  • Türkçe cv.pdf
    161.5 KB · Görüntüleme: 203
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst