• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

İş arayan çevre mühendisleri

  • Konuyu başlatan deleted25658
  • Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Merhaba arkadaşlar. Yıldız Teknik Üniversitesi Çevre Mühendisliği Bölümünden 2017 Temmuz ayında mezun oldum. 1 yıla yakın İski isale Hatları Bakım Onarım ve Rehabilitasyon İşleri II kapsamında alt yapı işleri üzerine Hakediş ve Raporlama sorumlusu olarak çalıştım.Özel sebeplerden ötürü işimden ayrıldım. İnsan ilişkilerinde, grup çalışmalarında iyiyim, hızlı öğrenirim ve işime çabuk adapte olurum.İngilizcem orta- iyi seviyesinde. Ancak İngilizce üzerine çalışıp kendimi geliştirmeye çalışıyorum. Kısa zamanda daha iyi olacağımı düşünüyorum. Çevre görevlisi belgem mevcut. Ayrıca sözlü ve yazılı iletişim konusunda oldukça iyiyimdir. Kitap okumayı, Farklı konularda araştırma yapmayı severim. Üsküdar Ünalan mahallesinde ikamet ediyorum. B sınıfı ehliyete sahibim. Cv ekte. İyi günler
 

Ekli dosyalar

  • HaticeKübraYılmazKabakçı-cv.pdf
    171.6 KB · Görüntüleme: 141
Son düzenleme:
@Fatih Koçak Yaa çörek oralara kadar kötü olur. Aksaray a gelin annem elleriyle besler bütün meslektaşlarımı. Balkonumuz geniş semaverimiz de var. Gitmişken benden de çok selamlar söylerseniz harika olur :D
 
@H. Pınar Çulha pınar üstadım, benim Türkiye de tanıdığım çok var. Saolsunlar bir telefonla işimizi hallediyoruz. Hem engin yoğun bir adam. Ben den başkasıyla konuşmuyor. Siz emrinizi söyleyin ben alo engin...???
 
Herkese Merhabalar ,

Denizli bölgesinde CAN ANALİZ firmasının yeni mezun kategorisinde Çevre Mühendisi arayışı mevcuttur.

İlgilenen arkadaşlar için detaylar şu şekilde


Firma adı:
Can Analiz Çevre Ölçüm Laboratuvarı İş Sağ. ve Güv. Yön. Sis. Araç Kir. Müh. Müş. San. Tic. Ltd. Şti.
Firma adresi: Akkonak Mahallesi Fatih Caddesi No:81 Merkezefendi DENİZLİ
Pozisyon adı: Çevre Mühendisi
Pozisyon seviyesi: Yeni Mezun
Aranan Nitelikler:
ÇEVRE GÖREVLİSİ BELGESİNE SAHİP B SINIFI SÜRÜCÜ BELGESİ BULUNAN, AKTİF ARAÇ KULLANABİLEN (manuel) YAZILI ve SÖZLÜ İLETİŞİM YETENEĞİ GÜÇLÜ EKİP ÇALIŞMASINA UYGUN, ÖĞRENMEYE ve BİLGİ PAYLAŞIMINA AÇIK ALKOL ve SİGARA KULLANMAYAN, SAĞLIK SORUNU BULUNMAYAN DENİZLİ İLİNDE İKAMET EDEN veya EDEBİLECEK ERKEK YENİ MEZUN ÇEVRE MÜHENDİSİ ÇALIŞMA ARKADAŞI ARANMAKTADIR.
İletişim : betul@cananalizcevre.com
 
Öncelikle paylaşım için teşekkür ederim. İlanlardan bir tanesi dikkatimi çekti. Parantez içerisinde "araç kullanamayanlar başvuruları dikkate alınmayacaktır." diye belirtilmiş. Yeni mezunum. Genellikle tecrübe isteyen iş ilanları ile karşılaşıyorum. Buna ek olarak hepsinde değil fakat birçok ilanda aktif araç kullanmamız da isteniyor. Bunu neden istediklerini çok iyi anlıyorum. Araç kullanmak ile ilgili bir korkum veya sıkıntım yok. Ehliyetim de var fakat sürekli trafiğe çıkıp kendimi geliştirebilmek gibi bir imkanım yok. Böyle bir fırsatım olması durumunda tabii ki bende kullanıp kendimi geliştirmek isterim. Başvurularımda bu durumla bir kaç kez karşı karşıya kaldım ve bir iş için olumsuz dönüş almama da neden oldu. Çevre mühendisi kimliğimden önce araç kullanıyor/kullanmıyor gibi bir eleme yapılması bana doğru gelmiyor. Yanlış düşünüyor da olabilirim. Bu konuda sizin ve sitedeki diğer arkadaşların fikrini merak ediyorum.
 
Merhaba ,

Bu konu ile ilgili size maalesef katılamayacağım :)
Genelinde değil ancak özellikle danışmanlık sektöründe araç kullanımı gerçekten önemli.
Çünkü firmanızla ilgilenmek için sizin araç kullanıp tek başınıza gidebilmeniz bu konuda önem arz ediyor.
Tabi diğer alanlarda ya da diğer kısımlarında kullanım istenmeyen ya da gerekmeyen bir bölüm olabilir.
Sandığınız gibi kimliğin önüne geçtiğini düşünmüyorum :)

Ve biraz motive olması açısından araç kullanımı o kadar da zor değil kendinizi geliştirmeye çalışabilirsiniz. Ya da girdiğiniz firma da kendinizi geliştirirsiniz.
 
@ktzz ; sorduklarında aktif olarak kullanıyorum diyin, pratiğim yok demeyin. süre süre pekiştirirsiniz zaten. danışmanlık hizmetlerinde araç kullanmak ön planda olabiliyor çunku sürekli firma ziyaretleri gerekiyor gerek il içi gerek il dışı. şirketlerin aktif sürücü araması bu durumda çok normal, keza erkek adaylar için terhis belgesi de öyle.
 
@Fatih Koçak @ANIL YILMAZ Evet danışmanlıkta staj yapma şansım oldu ve söylediğiniz nedenlerden dolayı istemelerini gayet iyi anlıyorum. Bu kısımla ilgili bir sıkıntım yok. Araç kullanmayı seviyorum fakat trafikte pratik yapabileceğim bir araca sahip değilim. İşe girdikten sonra zamanla geliştireceğimi de düşünüyorum ama iş verenler de aktif olarak araç kullandığım şekilde işe almak istiyorlar. Sanırım bundan sonrası için anıl beyin dediği gibi yol izlemem gerekecek.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst