• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

İş güvenliği uzmanı olmaya hak kazananların dikkatine !

Mustafa Demir

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
10 Mart 2009
Bundan önceki sınavlarda bakanlık sınavı kazananlardan uzmanlık sertifika ücreti olarak 300 liraya yakın bir ücret istemekteydi.

Bir kişi dava açmış ve kazanmış bunun sonucunda iş güvenliği uzmanı olmaya hak kazananlar sertifika ücreti ödemeyecek.

belgenizi almak için eğitim aldığınız kuruma başvurmanız yeterlidir.
 
çatır çatır ödedik 295 tl yi, .. ücret ödenmemesi konusunda eminmisiniz?? her sertifika alım öncesi bu tarz durumlar ortaya çıkar,bizim zamanımızdada öyle olmuştu..
 
tuğba hanım biraz önce eğitimi aldığım kurumdan aradılar kesinlikle para yatırmayın dilekçenizi verin biz göndereceğiz evrakları dediler.
para yatıranların alabileceği yada alamayacakları belli değil. ben parayı yatırmadan denilen yolu izliycem. ama yatıracaksınız derlersede yapacak birşey yok yatıracağız :)
 
:((((((((( bizdede böyle rivayetler dolandı belgeden değerli mi dedik o kadar parayı veren bunu da verir dedik bayıldık 295 i öyle bir durum varsa geri ödemeyi de düşünürler heralde
 
Üst