• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

İş Güvenliği Uzmanlığı Eğitimi

Tuğçe Kökbaş

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
5 Mart 2011
Firma
X
İş güvenliği uzmanlığı eğitimini Ankara' da veren en iyi firmalar hangileridir ? Fiyatlarını bilen var mı ?
 


ÇASGEM var ama hangi dönemlerde öğrenci alır, nasıl alır biraz karışık. Sitesinden başvuru formu doldurup gönderiyormuşsun daha sonra istenen bazı belgelerini elden veya posta yoluyla başvuru formunu doldurduktan sonraki 10 gün içinde bakanlığa iletilmesi halinde başvurular işleme alınıyormuş. Fiyatı da 1900+KDV.

Daha detaylı bilgi için:
Gizlenen içeriği görüntülemek için Giriş Yap yada Kayıt Ol .


Ben de ÇASGEM'in eğitimine katılmayı düşünüyordum ama hala düşünce aşamasında. ÇASGEM dışında eğitim veren başka kurum varsa ona da bakmak lazım.
 


Açıkçası ÇASGEM' i düşünmüyorum. İyi eğitim vermediğini duydum. Çok firma var ama hangisinin daha kaliteli bir eğitim verdiğini açıkçası bilmiyorum.
 


iş güvenliği c sınıfı uzmanlığı sınav takvimine nerden ulaşabilirim? Aralık ayında bir sınav var sanırım.Bu sınav dışında yaz döneminde sınav tarihini öğrenmek istiyorum ama..
 


takvim yok bildiğim kadarıyla ama aralık ve temmuz olmak üzere yılda 2 defa sınav yapılacak..Ankarada detam aras çasgem artı(emin değilim) gibi firmalar mevcut.
 


çasgemin eğitimleri başladı şu an gayet de güzel geçiyor sınav da aralıkta olucakmış
 


Arkadaşlar bende istanbulda iş güvenliği uzmanlığı eğitimi almak istiyorum önerebileceğiniz danışmanlık firmalarını öğrenebilir miyim?
 


Arkadaşlar merhaba :) bursada da 3 tane bildiğim firma var ama hangiis iyi bilemiyorum bana önerebileceğiniz bir firma var mı birde İSG uzmanlık sınavları cok zor oluyrmu sınava giren var mı
 


@aysunkurt8388

2 temmuzdaki sınav bence zordu.Hatta kitapçık yüzünden ilk 40 sorum en zor olan grup idi bir ara yapamıyacağımı bile düşünmüştüm.Ama olay çalışmada bitiyor.İstedikleri kadar zor sorsunlar mühim olan çalışma
Ancak asıl şunu yazmak için cevap yazıyorum.24 Aralık sınavına girme ihtimali bu saatden sonra çok zor.Hatta imkansız 21 ekime kadar eğitim,staj gibi şartların sağlanması gerekiyor.Tavsiyem ise şu ; sınava ne kadar yakın olursa hem çalışıp hem de kursa gidenler için akılda kalması bakımından önemli bence temmuz 2012 de muhtemel sınava gireceğini düşünürsek nisan 2012 gibi kursta olsan iyi olur.İyi kurs Ankara dışında pek yok diye bilyorum.Bursayı bilmiyorum ben İstanbulda aldım kursu ama kursumu hiç beğenmedim.
 


merhaba arkadaşlar

ben İzmir'deyim ve öğrenciyken okulun hazırladığı bir kurumdan Ohsas 18001 iç denetçi eğitimi almıştım. Anladığım kadarıyla bu belgenin resmi olarak bir geçerliliği yok. Şimdi C sınıfı almak istiyorum ama kursa gitmek zorunda mıyım, İzmir'de bu eğitimi verme yetkisine sahip kurum var mı bilmiyorum, yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...
 


Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı ile Milli Eğitim Bakanlığı arasında varılan mutabakat gereği 2012 yılında yapılacak “işyeri hekimliği ve iş güvenliği uzmanlığı sınavları” 2012 Nisan ayının son haftası ve 2012 Ekim ayının ilk haftası olacak şekilde planlanmıştır.
 
Üst