• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

iş güvenliği uzmanlığı ?

Tuğçe Kökbaş

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
5 Mart 2011
Firma
X
Merhabalar. Ben iş güvenliği uzmanlığı eğitimine katılmak istiyorum. Şu an çevre mühendisiyim. İş güvenliği uzmanı olduğum zaman çevre mühendisi ünvanım ortadan kalkıyor mu? Yani iş güvenliği uzmanlığıyla ilgili iş bulamazsam çevre mühendisi olarak iş yapabilir miyim. Bazı kişiler yapamayacağımı söylediler. Yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler.
 


Tabiki yapabilirsiniz. Sizi birileri yanıltmışlar. Hatta hem çevre mühendisi hem iş güv. uzmanlığını aktif yapan arkadaşlar var..
 


Mrh lar Tuğçe Hanım; size kim öyle bir bilgi beyan etmişse yanlış bilgilendirmiş.ben de çevre mühendisiyim ayrıca C Sınıfı iş güvenliği uzmanıyım.Kendi firmam var.hem iş güvenliği işini yapıyorum hemde çevre görevlisi danısmanlık işini yapıyorum.
Hani şunu deseniz ben hem çevre mühendisliği hemde iş güvenliği ni birlikte yapmak istiyorum öyle firmalar var eleman arıyanlar.ama sizin çevre mühendisliği diploması geçersiz olması diye bir sey olamaz.yardımcı olabilmişsem ne mutlu bana...iyi çalısmalar dilerim.
 


aslında ikisinin de birleştirmesi lazım.

iş güvenliği + çevre mühendisliği birlikte okutulması gerekiyor.

en nihayetinde iş güveliği belgesini ve çevre görevlisi belgesi bir sınavla veriliyor.

sınavı kaldırıp çevre mühendisliği derslerine iş güvenliği eklense süper olur.

çevre mühendislerinin değeri artar....

keşke odamız böyle bir çalışmada bulunsa...
 
Üst