• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Iş güvenliğinde önlenmesi gereken faaliyetler

Mine Bulut

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
30 Mart 2014
Firma
2M Çevre Laboratuvarı
5BCC4647-49F1-4A83-B75D-2A0C9D43C9B7.jpeg Meslektaşlarım aynı zamanda iş güvenliği uzmanı arkadaşlarım Bu gibi birçok örnek var ne yazık ki Türkiye de işçilerin hayatlarını tehlikeye atmalarının önüne geçilmesi gerekiyor. Önce iş güvenliği mantığı ile hareket edilmesi gerektiğini unutan işverenler bunun akabinde de işçiler var. Bu konuda neler yapılabilinir nasıl bir yaptırım uygularsak iş kazasının önüne geçebiliriz ?
 
@Cem Yılmaz cehaletin tavan yaptığı bir videoimiş hakikaten.Yazık cidden yazık. Cehalet yenilmesi gereken en büyük düşmandır demiş (M.Kemal Atatürk) bunun üstesinden gelinebilecek elbette bir yol vardır.;)
 
@Mine Bulut
6331 sayılı İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ KANUNU,
5510 sayılı SOSYAL SİGORTALAR VE GENEL SAĞLIK SİGORTASI KANUNU,
4857 sayılı İŞ KANUNU,
VE bunlara bağlı olarak çıkarılan uygulama yönetmelikleri.
Sayın Mine, hukuk devletiysek bu kanunları uygulayacağız. nasıl adam vurduğunda cinayetten hapise gidiyorsan, bu durumlara önlem almadığında da hapise gitmelisin.

http://www.enacayip.com/wp-content/uploads/2017/03/is-kazalari-14.jpg
 
Üst