• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

iş sağlığı eğitimleri

E

engin1502

OHSAS 18001:2007 İş sağlığı ve güvenliği yönetim sistemi temel eğitimi ile OHSAS 18001 iş sağlığı ve güvenliği yönetim sistemi temel ve iç denetçi semineri arasında bir fark var mı? fark varsa bu farkın neler olduğunu öğrenebilir miyim?
 
Cevap: iş sağlığı eğitimleri

Aslında ikiside konu olarak aynı fark şurada. Eğitim sonunda sertifikan olur (başarılı olursan) seminer sonunda en fazla katılım belgesi verirler.
 
Cevap: iş sağlığı eğitimleri

isg uzmanlığı yaparken aynı zamanda çevre görevliliği de yapabiliyormuyuz acaba
 
Cevap: iş sağlığı eğitimleri

Mantıken yapamazsınız. İsg uzmanlığında tam zamanlı bulunmanız gerekiyor çalışma sahasında. Tam zamanlı oada olursanız diğer tarafa nasıl gideceksiniz?
 
Cevap: iş sağlığı eğitimleri

peki aynı tesiste yapabilme imkanımız yok mu
 
Üst