• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

İş sağlığı ve güvenliği eğitimi

Asuman yaşar

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
27 Mart 2016
Firma
Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi
isg egitimi için Manisa da önereceğiniz kurs varmı ? acil
 
Diriliş akademide sadece final sınavlarına gelmeniz yeterli dedi. Sürekli git gel yapmak çok zor. Sabırlıymıssınız :)
[automerge]1566464031[/automerge]
Ücreti ne kadar acaba? Kayıtları devam ediyor mu ki? Okula devam zorunluluğu var mı? İzmirden kalkıp gelmem çok zor çünkü
 
@Esra G.Ö. Bazı derslerde devam zorunluluğu olabiliyor ama hoca ile konuşup durumunuzu anlatmanız durumunda yardımcı olacaklardır ve sadece sınavlara gelmeniz yeterli olacaktır.
 
kasım gibi zaten yeni dönem kayıtları başlıyor 2. dönemin, kasımın hemen başında tüm üniversitelere bakınırsınız hızlıca.
 
Yapacağım yorumlar tamamen kişiseldir öncelikle onun altını çizmek istiyorum.

Şuan İstanbul da özel bir Üniversitesinde yüksek lisans yapıyorum. Benim dahil olduğum grup yaklaşık 150 kişi felan, dersler hafta sonu cumartesi-pazar şeklinde. ilk dönem teorik derslerle ikinci dönem ise uzaktan eğitim ve sonunda bitirme ödevi ile tamamlanan bir program. Şahsen benim gibi çalışan arkadaşlar derslere devam edemiyor ve final döneminde imzalar atılıyor sonuç olarak devamlılık problemi yaşanmıyor. Burada ki soru şu, derslerden gerçekten ne beklentinizin olduğudur. Gerçekten derslere devam ettiğiniz takdirde elbette bir çok faydasını görüyorsunuz ama teori ile uygulama çok farklı, o yüzden derslerin uygulamada yetersiz kaldığını düşünüyorum. Bir diğer konu ise lisans ücretleri , bir çok enstitü ve okul ile görüştüm hepsi bir birine çok yakın fiyatlar söyledi. Burada size ufak bir ipucu söylemem gerekirse, şehir dışından gelecek arkadaşlara 500-1000 arası indirim yapabiliyorlar. Bunun nedeni de sınavlara geliş-gidiş ve konaklama harcamalarına destek amaçlı olduğu düşüncesi.. Yani bunu aklınızın bir köşesinde tutup şansınızı denemenizi öneririm :) Konu ile ilgili daha detaylı bilgi isteyen arkadaşlar özelden ulaşabilirler. Ders içerikleri, sınavların nasıl olduğu vb. aklınıza takılan soruları yanıtlayabilirim. Herkese iyi forumlar.
 
İlayda Hanım merhaba,

Kastamonu Üniversitesi için bir aracı kurum var internet üzerinden başvuru aldığını söylüyor. Siz direkt Üniversite bünyesine mi başvuru yaptınız? Her dönem öğrenci alımı var mı ve ücret ne kadardı?
 
@Merve Nur KIR Kastamonu Üniversitesi İSG Tezsiz Yüksek Lisans Programını ben de tamamladım. Aydın İSG adlı bir kurum aracılık yapıyor. Dönem başı 2.000 TL ücret ödedim. Öğrenci alımı hakkında detaylı bilgileri kurumu arayıp bilgi edinebilirsiniz.
 
Üst