• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Iş sağlığı ve güvenliği sertifikası

Gülçin BÜYÜK

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
31 Mart 2012
Şehir
Samsun
Firma
Yok
merhaba arkadaşlar.çevre mühendisi son sınıf öğrencisiyim.iş sağlığı ve güvenliği sertifikası almak istiyorum yardımcı olur musunuz?
 
Merhaba, kamu kurumunda çalışıyorum(mühendis olarak) ama iş güvenliği üzerine değil sertifikayı alsam herhangi bir katkısı (derece, maaş vs) olur mu?
 
Kardeşim özel sektörde bir klasör dolusu sertifikan olsa bir işe yaramaz,
Çünkü yalama ve yalakalar köşeleri kendi aralarında paylaştıkları için, ağzınla kuş da tutsan sonuç alamazsın,
Fakat devlet sektöründe mutlaka derecene etki eder ve terfi almanda yardımcı olur,
Kolay gelsin.
 
alınan tüm belgelerin elbet bi faydası dokunur fakat özel sektör belgene falan pek bakmıyor. senin çalışmana verimine işteki aktifliğine ne kadar iş bitirebildiğine firmaya ne kadar kazandırdığınla ilgileniyor.Benim bir sürü belgem var kullandığım 3 tanesi. diğerleri raflarda tozlanmaya devam ediyor.
 
Üst