• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

iş sağlığı ve güvenliği

Mustafa Ünal

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
29 Nisan 2011
Arkadaşlar iş sağlığı ve güvenliği ile ilgili tehlike ve risk değerlendirme raporu hazırlamam gerekiyor.Örnek bir rapor paylaşırsanız sevinirm.Tesekkür.
 
Cevap: iş sağlığı ve güvenliği

Detam da çalışmana rağmen bizden risk değ. raporu mu istiyorsun??Siz OSGB değilmisiniz,bilgi havuzunda iken buradanyardım talep ediyorsun.. İlginç
 
Cevap: iş sağlığı ve güvenliği

'X tipi matris nedir?Nasıl uygulanır?Olasılık ve derecelendirme nasıl yapılır?' bu tür sorulara cevap bulabileceğiniz iş Müfettişi Özlem Özkılıç tarafından hazırlanmış olan sunum ektedir.
 

Ekli dosyalar

  • X TİPİ MATRİS.ppt
    1.3 MB · Görüntüleme: 73
Cevap: iş sağlığı ve güvenliği

Sayın mstfünal,
Ben konu açılan bölüme bakmadan hızlıca sunumu ekledim fakat diğer arkadaşlarımızın da kolayca bulabilmesi için konuyu açtığınız bölüme dikkat etmenizi rica ediyorum.

İyi çalışmalar dilerim.
 
Üst