• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

isg eğitimi ve sınavı

dilek kaya

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
15 Ocak 2010
Şehir
Samsun
Firma
geri dönüşüm
Arkadaşlar c sınıfı belge almak için hangi isg eğitimine katılmamız gerekiyor nerden takip ediliyor.Arkadaslar yardımcı olursa sevinirim
 
En yakın sınav da 13 Mayıs 2012'de. ÇASGEM geçtiğimiz günlerde bir eğitim açtı ama kayıtlar dolmuş sanırım. Yakında yeni bir tane daha açılacakmış. Sınava kadar 1-2 eğitim düzenlerler.
 
acil lazım:) 4-5 kişi var böle benim gibi eğitim bekleyen sakaryada..hemen açarsaqn müşteri hazır :) he bide mayıstan sonra en yakın sınav ne zaman olacak bilgisi olan varmı?
 
Grupsanız ne demeye bu kadar debeleniyorsunuz ki. Kocaeli yada yakın yerlerde firmalarla görüşün açarlar eğitim bence. Sonuçta 3-5 kuruşa eğitim verilmiyor :)
 
Fatih süre yetişmiyor, 18 marta kadar eğitimleri tamamlamaları gerekiyor bakanlık öyle istiyo çnki. uzaktan eğitim vs düşünürsen şuandan itibaren açılacak eğitimler yetişmez.
 
@Murat Tosun

Mayıstan sonraki ilk sınav ekim ayında arkadaşlar.Eğitimler nisan ayında başlıyor.
 
Arkadaşlar Ankara' da kurs almak isteyenler için benim gittiğim kurs yerinde yeni bir grup açılacak böylece 13mayıs da sınav hakkı kazanabilirsiniz isteyenlere iletişim bilgiler için yardımcı olabilir.
 
Üst