• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

İSG eğitimi

CMNet Okuru

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
23 Eylül 2015
ekim ayındaki sınav için kazandırma garantisi veriyor kültür üniversitesi.
 

Ekli dosyalar

  • ISG BROSUR.pdf
    341.6 KB · Görüntüleme: 253
Arkadaşlar, İSG uzmanlığı C sınıfı için bu sınava herhangi bir eğitime katılmadan, doğrudan girme hakkımız var mı? Eğitim almak, eğitim yerlerine bu ücretleri hibe etmek zorunda mıyız?
 
bence fiyat daha onemli. 1750 ye egitimi alabiliyorken neden 2500 vereyim ki? parayı sokakta mı dagıtıyorlar.Ehliyet kurslarında bazıları 1000 tl ye bazıları da 500 tl ye egitim veriyorlar sonucta ehliyeti calısıp alıyorsunuz :D duz mantıkla gidildiğinde polis cevirmesinde ben ehliyeti su kurstan bu kadar cok para vererek aldım desenızde cezayı sonucta yiyorsunuz :p hahahaha...sonucta sınavı kendimiz calısıp kazanacaksak bence eğitim verilen yerden coke eğitim ücreti önemlidir. Su soruyu sorayım o zaman 2500 tl verip sınavdan kalırsak paramızı iade ediyorlar mı ? sanmıyorum :D
 
Üst