• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

İSG Rd Örnek

@s.ferit
Ferit Bey teşekkür ederim. sizden bir ricam olacak excel çalışma kitabının ilk sayfası korumada ve şifre istiyor şifreyi alabilirmiyim?
 
Merhaba Arkadaşlar;
Bu bölüm uygun başlık değil fakat Sizden bir ricam olacak. İSG Danışmanlık fesih dilekçesi ve ya İSG Danışmanlık Sözleşmesini bitirmiş olduğumuz tesisler ile ilgili bildirim nasıl yapılacak? örnek doküman var ise çok sevinirim.
Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
Herkese iyi çalışmalar ve iyi akşamlar...
 
son yönetmeliğe uygun örnek bir risk değerlendirme tablosu , umarım bu da işinize yarar :)
 

Ekli dosyalar

  • rd.xlsx
    13.6 KB · Görüntüleme: 83
@Nergis Ön

Nergis Hanım,

Aşağıdaki adreste var sanırım, ama faydalanabilmeniz için üye olmayı gerektiriyor. Bilginize

isgfrm.com/threads/personel-ve-Öğrenci-taşımacılığı-yapan-firmalar-için-Örnek-risk-analizi.7244/
 
Arkadaşlar ,

İşletmede 1 kişi bile çalışsa , tehlikeli grupta ise ocak 2014 ten itibaren işyeri hek +iş güv uz+sağlık elemanı bulundurma zorunluluğu var değil mi ? İSGB birimi kurmak gerekiyor değil mi ?

Peki OSGB lerden fiyat teklifi alan var mı ?
 
isgb kurmanıza gerek yok
mevzuata göre;
1000 kişi çalıştıran az tehlikeli işyerlerine,
750 kişi çalıştıran tehlikeli işyerlerine,
500 kişi çalıştıran çok tehlikeli yerlere
şu anki yasaya 50 kişinin altında çalışıyorsa göre 2014' e kadar bir zorunluluk yok. 2014 te herhangi bir osgb ile anlaşabilirsiniz fakat onlar da bir yönetmelik bekliyor erteleme söz konusu olabilir
 
OCAK 2014 ten itibaren tehlikeli sınıfta 50 çalışanın altında olanlara geçerli diye biliyorum hatta 10 kişinin altında sgk hizmet alım için destek verecek.
 
Üst