• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

iskele dediğin böyle olur !

Fatih Özcan

Site Kurucusu
Katılım
7 Aralık 2008
Şehir
Yurt Dışı
Firma
ABL Group
Bakü sahilde iş güvenlikçi arkadaşlarla gezerken görüp kendimi gülmekten alıkoyamadığım bir manzara. Biz boşuna uğraşıyoruz şantiyede :)

iskele (1).jpg

iskele (2).jpg

iskele (3).jpg

iskele (4).jpg
 
bis ülke olarakda anlayıs olarakta hala işin işçiden önemli oldugunu düsünen gelişmekte olan ülkelerdeniz bu anlayısı degistiremedikce can kayıbımız olmaya devam edecektir sektörel olarak düsündügünüzde hiç bi yer digerinden farklı degil... hala iş saglıgı güvenligini saglmak için dısarıdan danısmanlar tutup tonlarca paralar döküyoruz ancak böyle bazı seyleri saglaya biliyoruz ne yazıkk ki anlayısımız bu yönde ülkemde traji komik hikayelerden biri daha işte
 
Bu resimler Bakü sahilde çekilmiş olsa bile :) Türkiyede örnekleri bolca mevcuttur.İskele ye kaynak bile yapılmaması gerektiğini öğrendim.Ama Onu geçtim tahtaları geometrik şekillerle birbirine iliştirmeleri ayrı bir ustalık,işçierin üzerinde çalışmalarından bahsetmiyorum bile..İnsanlar nasıl kazanıyorlar ekmek parasını..yazık..
 
Cevap: iskele dediğin böyle olur !

Daha önce başka bir alan/yer ya da şantiyede başarılı olmuş bir çalışmadır.Ondan bu bölgede de bu şekilde sürdürülmüştür :) Komik olmasının yanında içler acısı bir durum.Fakat bu işin uzmanları bile; olmaması gereken durumları görmezlikten gelebiliyor, "bu seferlik birşey olmaz" diyip geçiştiriyorlar. Asıl üzücü olan işin bu kısmıdır.
 
Cevap: iskele dediğin böyle olur !

adamlara öklid geometrisi yetmemiş reimann uzayında iş yapmaya başlamışlar. sovyetlerde matematik eğitimi hakikaten dedikleri kadar iyiymiş.

(sonradan ek: reimann kim yav? riemann olacak)
 
Üst