• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Iski laboratuvar stajı

Gülşah G.

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
6 Ocak 2021
Şehir
İstanbul
Firma
.
Merhaba, İstanbul Ümraniye bölgesinde ikamet ediyorum. Bu sene laboratuvar stajımı İskide yapma durumum var. Seçenek olarak Paşaköy ve Tuzla arıtma tesislerinden birinde yapacağım. Hem işleyiş hem de ulaşım olarak birini seçmem gerekiyor. Hangi tesisi önerirsiniz? ( kendi aracım yok, toplu taşıma ile ulaşım sağlayacağım)
 
Tuzla Atıksu arıtma tesisinde 2012 yılında staj yapmıştım, e-5 güzergahından kendi servis araçlarını kullanabiliyorduk. Toplu taşıma aracı olarak da tuzla içmeler köprüsü üzerinden araçlar vardı ama uzak bir yerde bırakıyordu ordan yürümek gerekiyordu. Çok yoğun stajyerler olduğu için bir hafta geliyordu herkes ama şuan değişmiş olabilir. Tüm analizleri görme fırsatımız olmuştu, faydalı bir stajdı. Çok uzun zaman olduğu için bazı şeyler değişmiş olabilir. Daha yakın zamanlarda staj yapanlar yazarsa faydalı olabilir.
 
Toplu taşıma konusunda Tuzla daha avantajlı olacaktır, tabi sizin oradan Paşaköy daha iyi olacaktır. Tuzla'da önceki yazan kişiden daha yakın zamanda staj yapan arkadaşlarımız oldu, bayağı faydalı olduğunu söylemişlerdi.
 
Üst