• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

KPSS İski memur alımı iptal mi oldu?

krrsz

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
8 Mayıs 2012
Arkadaşlar Ekrem İmamoğlunun yayınladığı genelgeye göre İBB bünyesine eleman alınması durdurulmuş. İski 461 memur alımının iptal olduğuna dair haberler var. Bilgisi olan var mı?
 
@Yunus Emre Kapkara arkadaşım seni tebrik ediyorum Ve hakkınla girdiğine de inanıyorum, fakat yanlış bildiğin bir konu var TİSKİ ile ilgili burada ve diğer mecralarda ben ve bir kaç arkadaş mücadele verdik hatta bazı milletvekillerine ulaştık, ortada çamur atma lekeleme falan yok hepsi gerçek mülakata ben de gittim ve TİSKİ genel müdürü aynen senin de bahsettiğin gibi cümleler kurdu ve biz bunun üzerine gittik ve çok şükür ki kpss sıralaması ile alındı bunu diğer bölümden mülakata giden arkadaşlara teğit ettirebilirsin..
 
Benim başvurum kabul edilmedi posta geç ulaştığı için. Orada değildim. Endişe duymakda haklısınız o sözler söylenmemeliydi belki ancak yinede ortada herhangi bir kesinlik olmadan bunu yaymak bence yanlış.
İyi dilekleriniz için teşekkür ederim
 
Hocam hala kesinlik olmadan yaymak yanlış diyorsunuz okuduğunuzu idrak edemiyor musunuz iş işten geçtikten sonra mı peşinden koşacaktık koskoca müdür öyle bir açıklama yapacak biz de hayırlısı diyip bekliyecek miydik?
 
20 kişi alındı ya ortalık toz duman anlamiyorum 70 alan atanamazmı demekki bilgisi çok.Hayırlı olsun demeyi milletçe öğrenemedik...Ayrıca bu kadar mücadeleyi 3 veya 5 atama ya vereceğinize sesimizi duyurmak için 10bin 20 bin atama olması için verelim.Mezun olup işsiz kalanlar için sömüren özel sektöre dil uzatalım.Kpss den 95 almak demek Çok iyi bir Çevre Mühendisi olduğunu mu gösteriyor hak eden giriyor
 
Tebrik ederim öncelikle. Açıklama içinde teşekkürler. Maalesef haksız atamalar sürekli ülke gündeminde ve olağanlaşmış durumda. Bu nedenle birçok kişi tepkisini gösteriyor. Üzerinize alınmayın serzenişi. Atanan herkes hakkımda girdim diyebiliyorsa helâli hoş olsun.
 
Öncelikle tebrikler yeni işiniz de başarılar dilerim. Mülakatlarda karşılaşılan durumlarda herkesin kulaktan dolma bilgisi var ama birinci ağızdan bunları duymak iyi oldu. Yolunuz açık olsun.
 
Üst