• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

İSKİ numune alma cihazı hk.

Volkan Azak

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
6 Ekim 2010
evet arkadaşlar başlıktada belirttiğim gibi İski kooperatif ve sanayi bölgelerinde arıtma tesislerine Numune Alma cihazı istemektedir. fakat bununla alakalı pek kaynak olmadığı için zor durumda kalıyor işletmeciler. atıksu arıtma tesislerinden ayrı bir hat olarak istemekte ve farklı evselle karışmadan oraya dökülmesini istemekte bununle alakalı döküman, bilgi, görsel fotoğraf vs. olan varsa paylaşırsa sevirim,

ilginiz için teşekkür edeirm,
 
Merhaba, Arıtma tesisi çıkışına boru üzerinde yatay şekilde yere doğru bir hazne yaparsanız olayı çözersiniz. Resim ekte.

Kolay gelsin.
adsız.JPG

adsız.JPG
 
teşekkür ederim balfor. peki resimde dikkati çeken bir şey oldu acaba alt taraftaki çeşme ne için ?? suyun tahliyesi içinmi ona gerek varmı acaba ?
 
Resimde gönderdiğim örnek, arıtılmış su boru boyunca hareket ederken, hazneye düşerek numunenin birikmesini sağlar. Alttaki çeşmedende biriken numuneyi istediğiniz sıklıkta alırsınız ve günlük, anlık kontroller için kullanabilirsiniz.


İyi Çalışmalar
 
teşekkür ederim bilginiz için çeşmeye gerek yok o vakit çünkü yukarıdan prob yardımızyla numune alınacaktır.

ilginiz için teşekkürler,
 
ekte cizebildigim kadariyla bir ek cizim yaptim. buna gore bilgilendirirseniz sevirim. ayrica ISKI nin istemis oldugu numune alma icin gerekli sartlari bilen arkadaslarin konuya daha hakim olacagindan onlarin bilgilerini paylasirlarsa sevirim.

ISKI numune alma cihayi icin aritma cikisindan tek bir hat ile gelerek evsel atiksularla karismadan once numune almak karisimindan numune almak ve evsel den ayri almak. umarim bu sekilde bir proje bzim isimizi gorur diye dusunuyorum. umarim yanilmiyorumdur:):):
 

Ekli dosyalar

  • İlgilenen arkadaş için çizdim umarım derdimi anlatabilirim.docx
    36 KB · Görüntüleme: 32
Üst