• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

İşletme çalıştığı Çevre danışmanlık firması ile ilgili sözleşmesini fesih etmesi

alaattin ışık

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
11 Aralık 2010
Firma
Emta Kablo San. Ve Tic. A. Ş.
Arkadaşlar, Çevre Danışmanı bulunan bir tesis söleşmesini fesih etmek istiyor, nedeni de kendi bünyesinde çalışanlardan birinin Çevre Görevlisi belgesi almış olması. Danışman Firma Çevre İzin Başvuru sürecinde şuan eğer sözleşmeyi fesih ederlerse süreçte ne gibi aksaklıklar oluşur? Başından geçen veya bilgisi olan arkadaşlar beni bu konuda bilgilendirebilirse çok sevinirim.
 
Sözleşmede fesihe ilgin hükümler geçerlidir. ancak eğer değerlendirme aşamasında bir başvuru var ise o başvuruyu başvuru yapan kişi devam ettirebiliyor sadece. O da sizin durumunuzda danışman firma çevre görevlisi oluyor.

Sözleşmenin fesihi /danışman firmasının yeterliliğini yitirmesi halinde başvuru süreci için izin verilir hükmü bulunmaktadaır.
 
Öncellikle teşekkür ederim. anladığım kadarıyla eski danışman firma örneğin izin başvuru sürecine başlamışsa, yeni danışman firma o süreci devam ettiremiyor dimi. izin başvuru sürecini yeniden yapması gerekiyor. Yanlış anlamamışımdır umarım.
 
@Erol BÖLEK




selamlar bu yazdığınız kısmı yönetmelikte bulamadım da hangi maddesi acaba
 
Üst